wo 22 jul 2020, 16:00
FC Utrecht FC Utrecht 3 - 3 KRC Genk KRC Genk

In een evenwichtige en aangename partij tegen het Nederlandse FC Utrecht heeft KRC Genk gelijkgespeeld. Het werd 3-3.

Utrecht kwam diep in de eerste helft op voorsprong. Snel daarna maakte Dessers gelijk na een mooie aanval over rechts. In de tweede helft was het balbezit overwegend voor onze ploeg. Na een fout op Borges, zette Onuachu beheerst de penalty om. Onmiddellijk na de voorsprong maakten de Nederlanders opnieuw gelijk. In de 79ste minuut zette Luca Oyen de 3-2 op het scorebord. De overwinning binnen? Helaas niet. In de 88ste minuut hing Utrecht de bordjes uiteindelijk toch weer gelijk.

Opstellingen

Eerste helft: Vandevoordt, Maehle, Cuesta, Lucumí, Uronen, Wouters, Hrosovsky, Ito, Bongonda, Dessers, Daehli

Tweede helft: Vandevoordt, De Norre, Dewaest, Adewoye, Borges, Sierra, Nygren, Oyen, Paintsil, Odey, Onuachu

36’ Kerk 1-0
41’ Dessers 1-1
67’ Onuachu 1-2
68’ Adewoye (e.d.) 2-2