Ticketverkoop abonnees: nog plaatsen beschikbaar voor KV Mechelen

16-09-2020

We hebben de competitiestart gemist. Da’s het minste wat je kan zeggen. We hadden er allemaal veel meer van verwacht. Je hebt dan ook alle reden om ontgoocheld te zijn.

Gisteren namen we afscheid van coach Hannes Wolf en assistent Miguel Moreira. Vandaag kijken we weer vooruit. Domenico Olivieri neemt het commando voorlopig over. Hij wordt bijgestaan door Michel Ribeiro. Wees er maar zeker van: zij zullen de spelers op scherp zetten voor de wedstrijd tegen KV Mechelen.

Nu zondag mogen we voor het eerst weer een beperkt publiek ontvangen in de Luminus Arena. Hopelijk ben je van de partij. Want in deze moeilijke tijden kunnen we alle steun van onze trouwe supporters gebruiken. Om onze ploeg een extra duw in de rug te geven. Om de kentering in te zetten.

Tot zondag? Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De verkoop stopt op vrijdag 18-09 om 18.00 uur. 

Koop nu tickets voor jouw bubbel

Veiligheid voorop

Voor wedstrijden met een beperkt publiek zijn we genoodzaakt een alternatieve regeling uit te werken die losstaat van de gratis abonnementsverlenging. Onze hoofdprioriteiten voor deze wedstrijden zijn hygiëne en veiligheid. In samenwerking met het OSV en de betrokken veiligheidsdiensten hebben we een zo optimaal mogelijk plan uitgewerkt dat helemaal in lijn met de richtlijnen van de overheid en het protocol van de Pro League ligt. Alles moet en zal verlopen conform de opgelegde veiligheidsmaatregelen zodat de gezondheid van onze supporters, spelers en medewerkers altijd blijft vooropstaan.

Alle informatie kan je vinden op deze pagina.

Zit je nog met vragen?

Raadpleeg de veelgestelde vragen. Is er nog iets onduidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Ouder Recenter