Volg de instructies in de strijd tegen corona.

16-10-2020

We mogen opnieuw een beperkt toeschouwersaantal toelaten in de Luminus Arena. Super, we zijn héél blij om onze supporters terug te zien in het stadion.

Samen zetten we corona buitenspel

In samenwerking met het OSV en de betrokken veiligheidsdiensten hebben we een zo optimaal mogelijk plan uitgewerkt dat helemaal in lijn ligt met de richtlijnen van de overheid en het protocol van de Pro League. We hebben heel wat maatregelen genomen voor de hygiëne en veiligheid van onze supporters, spelers en medewerkers. Het spreekt voor zich dat we een beroep doen op de medewerking, de verantwoordelijkheidszin en het gezond verstand van onze supporters. Lees grondig deze afspraken door voor je naar het stadion komt.

Ticket – Parking – Ingang

Print je ticket af. Bij je ticket vind je nog praktische informatie. De parkings worden gratis ter beschikking gesteld voor onze supporters. Er zijn twee aanrijroutes, meer bepaald via de Duinenlaan en de Opglabbekerzavel (opgelet: géén eenrichtingsstraat voor deze wedstrijden). Gelieve dit te respecteren. Elke tickethouder krijgt ook een ingang toegewezen, je kan het stadion enkel betreden via de toegewezen ingang.

Draag altijd én overal een mondmasker

Dit is verplicht en hierop zal streng toegezien worden. Ook op je zitje tijdens de wedstrijd is een mondmasker verplicht.

Stadionexit

Op je zitje zal een sticker kleven met daarop informatie over het verlaten van het stadion na de wedstrijd. We vragen aan iedere supporter om te blijven zitten tot na het laatste fluitsignaal en vanaf dan de richtlijnen op te volgen die op de sticker van je stoeltje staan. We zullen werken met tijdsloten: 0 minuten na de match, 10 minuten na de match en 20 minuten na de match. Ook de stadionspeaker en de stewards in jouw vak zullen de nodige instructies geven. Gelieve deze strikt op te volgen zodat de social distancing gegarandeerd kan worden.

Horeca & toiletbezoek

De kiosken in de galerijen zijn geopend voor drank, chips en snoep. Deze sluiten een kwartier voor het einde van de wedstrijd. Het is niet de bedoeling dat je met je bubbel naar een kiosk gaat: dezelfde persoon uit je bubbel neemt telkens de bestelling op zich. De consumptie gebeurt enkel en alleen op je zitje in de tribunes, niet in de galerijen. Zowel binnen als buiten het stadion is er geen eten voorzien. Uiteraard kan je wel gebruik maken van de toiletten. Voor het overige vragen we om te blijven zitten op je eigen plaats.

Kom op tijd

Voor de wedstrijd worden er verschillende initiatieven genomen wat betreft animatie. 

Cashless

In het stadion kan je op geen enkele plaats met cash geld betalen. Wil je je clubcard opladen, dan kan dat via de KRC Genk app of aan de kassa’s met je bankkaart.

Rookverbod

De Pro League heeft een rookverbod ingevoerd voor alle wedstrijd. Het afzetten van je mondmasker om te roken is geen rechtsgeldige uitzondering op de mondmaskerplicht. Bovendien vormen rokersruimtes risicogebieden voor samenscholing en besmetting.

Volg de instructies

Ontsmet je handen wanneer je het stadion betreedt en wanneer je naar het toilet bent geweest. Er zal overal ontsmettingsgel aanwezig zijn. Volg de aangegeven looprichtingen en de instructies van het veiligheidspersoneel. Respecteer het Reglement van Inwendige Orde.

Opgelet

Kom niet naar de wedstrijd als je symptomen van het COVID-19-virus vertoont & kom niet naar de wedstrijd indien je twee weken voorafgaan de wedstrijd in contact bent gekomen met iemand die symptomen vertoont van het COVID-19-virus of bij wie het werd vastgesteld.


We zullen misschien met minder zijn, maar rekenen op het aanwezige publiek om een sterke twaalfde man te vormen. Forza Racing!

 

Ouder Recenter