Beloften op kop van het klassement

21-10-2020

Een prima competitiestart voor onze beloften. Méér nog: ze staan met een knappe 13 op 15 aan de leiding van het klassement bij de U21. Hoog tijd om de ploeg even in de kijker te plaatsen.

De jongens van coach Hans Somers verloren nog geen enkel duel na vijf speeldagen. Van de A-kern maakten enkel Leysen, Adewoye, Sierra, Limbombe en Dwomoh al hun opwachting bij onze piepjonge beloftenploeg. 

In het openingsduel won KRC Genk met 1-0 van Eupen na een doelpunt van aanvaller Sekou Diawara. Op speeldag twee kwamen onze beloften niet verder dan een 3-3 gelijkspel op het veld van Waasland-Beveren. Eenmaal warmgedraaid pakten onze beloften daarna uit met een knappe negen op negen. In het thuisduel tegen Standard maakte Andras Németh het enige doelpunt, 1-0. Op speeldag vier stond het vizier van onze jonge aanvaller weer op scherp: met drie doelpunten in een 3-0 overwinning schoot hij de beloften naar de overwinning tegen KV Mechelen.

Afgelopen maandag trokken onze beloften naar OH Leuven. Daar bevestigden ze hun goede start. Jay-Dee Geusens (2x), Dario Cutillas Carpe en Arne Cuypers scoorden de Genkse doelpunten in een 1-4 overwinning. Zeker de vrije trap van Jay-Dee Geusens mocht gezien worden. Kijk en geniet:

Ouder Recenter