Onze selectie voor de trip naar Gent

25-10-2020

Maandagavond sluit KRC Genk de tiende speeldag in de Jupiler Pro League af met een verplaatsing naar KAA Gent. De ambitieuze ex-ploeg van trainer Jess Thorup kent een moeizaam begin van het seizoen. Gent verloor afgelopen weekend stevig bij Cercle (5-2) en ook de eerste groepswedstrijd in de Europa League bij het Tsjechische Liberec ging verkeerd (1-0). Toch staat het duel met hun gewezen sportieve baas helemaal op zich. Onze Genkies mogen zich aan gemotiveerde Buffalo's verwachten. 

21 namen: zonder Ito, maar Toma is terug

Jess Thorup heeft een lange week tijd gehad om te bouwen op de knappe prestatie van vorige zondag tegen leider Charleroi. Hij moet wel alvast een noodgedwongen wissel doorvoeren, want Junya Ito is geschorst na zijn twee gele kaarten, en de Japanner heeft nu ook positief getest op corona. Bastien Toma is wel weer terug. De Zwitser heeft zijn schorsing na de rode kaart tegen Oostende er op zitten.

Een andere wijziging nog: Shawn Adewoye komt in de selectie, Bryan Limbombe valt eruit. De enige speler die nog niet helemaal wedstrijdfit is, is Bryan Heynen.

 

Ouder Recenter