De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de Pro League Kerstactie 2020! Bij KRC Genk dragen we deze actie een warm hart toe: het fantastische werk van Younited Belgium kan niet genoeg gesteund worden. Daarom spelen we in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren (27 december om 16.00 uur) met een speciaal shirt met unieke bedrukking. Alle truitjes worden na de wedstrijd aan beide kanten gesigneerd en gaan vervolgens onder de virtuele hamer om fondsen te werven voor Younited Belgium. 

Wil je een uniek én gesigneerd shirt van je favoriete speler?

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar matchwornshirt.com/proleague én plaats je bod. De truitjes zijn niet gewassen en zitten dus nog vol wedstrijdemotie! Ze zullen wel professioneel gereinigd worden - met behulp van UV-C technologie - om elk gezondheidsrisico uit te sluiten. Alle truitjes beginnen op een startprijs van €89. De veiling start op 20 december om 12.00 uur. Bieden kan tot en met 30 december 21:00 uur. 

Bied mee en steun Younited Belgium

Over Younited Belgium

De spelers van Younited Belgium (voorheen: Belgian Homeless Cup) zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede en verslaving. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

Elk team is een samenwerking tussen een voetbalclub en sociale organisaties zoals straathoekwerk, inloop- of ontmoetingshuizen, buurtsport en crisis- en opvangcentra. Dat vertaalt zich ook visueel. Younited-teams combineren hun eigen logo met dat van Younited Belgium (Ambiorix, de dapperste aller Belgen staat symbool voor de kracht en moed van de deelnemers). De gedeelde baseline luidt: My Team, My Home