Onze selectie voor de verplaatsing naar de kust

12-02-2021

Het zeetje op zaterdag! Onze ploeg maakt morgen de verre verplaatsing naar Oostende. Na de gewonnen bekerderby van woensdag vertrekt onze kern met goede moed en hernieuwd vertrouwen. Afwachten in welke mate de strenge vrieskou de (verwarmingsloze) grasmat van KVO heeft geteisterd.

De kustboys staan intussen knap vijfde in het klassement en volgen op vier punten van ons. Hun Duitse trainer Alexander Blessin staat erom bekend zijn teams te laten spelen met veel druk, hoge intensiteit en vanuit een snelle omschakeling. Onze spelers mogen dus hun beste combinatievoetbal bovenhalen om de drie punten mee naar Limburg te nemen. In maart vorig jaar was dit onze laatste wedstrijd vooraleer de competitie werd stopgezet door de coronacrisis. Toen werd het een ruime overwinning: 2-4. 

Dries Wouters in selectie van 21 

Ook nu kan John van den Brom beroep doen op een volledig fitte wedstrijdkern: geen extra blessures noch positieve coronagevallen. Een wijziging wel in de wedstrijdselectie: Dries Wouters is er na een tijdje afwezig te zijn geweest opnieuw bij. Pierre Dwomoh ruimt voor hem de baan. 

Ouder Recenter