Corona of geen corona, bij KRC Genk kijken we vooruit. Om klaar te zijn voor de toekomstige uitdagingen. Én vooral om onze supporters, business partners, seathouders … beter van dienst te kunnen zijn. Daarom blijven we, zelfs in deze atypische tijden, investeren en ons ontwikkelen. Kortom, we verdubbelen ons commercieel apparaat.

Nadat de werking op het vlak van esports (Esports Coordinator) en digitale communicatie (Digital Marketing Lead, Social Media Specialist, Digital Creative) al significant versterkt werd, starten we nu de zoektocht naar geschikte kandidaten voor volgende vier vacatures. Waar wacht je op? Solliciteer en verbaas ons.

Coördinator Fan Services

Je kan zorgen voor een passend aanbod aan producten en diensten die bijdragen aan een unieke supporterservaring? Je weet hoe de brug te vormen tussen onze supporterscommunity en de dagelijkse werking van de club? Je bent daarnaast een echte people manager? Dan ben je dé Coördinator Fan Services die we willen ontmoeten.

Sportmarketeer

Je beschikt over een strategisch en conceptueel denkvermogen? Je ontzorgt onze business- en publipartners in het ontwikkelen en implementeren van concepten en projecten om de partnerships te valoriseren? Je hebt een uitgesproken interesse en affiniteit in de wereld van communicatie, marketing én sportmarketing? Dan bent jij dé Sportmarketeer die we willen ontmoeten.

Coördinator Genkies

Je weet hoe de volgende generatie supporters aan te trekken, er een relatie mee op te bouwen en zo een instroom van nieuwe supporters voor het leven te realiseren? Je weet behoeften en wensen in de doelgroep te spotten en dit te vertalen naar een aanbod op maat, gaande van content tot events? Dan ben jij dé Coördinator Genkies die we willen ontmoeten.

Coördinator Community

Je bent de eindverantwoordelijke van ons communityproject en kunt dus projecten vastpakken en uitrollen? Je weet goede zaken te doen waarbij je met ondernemerschap ten voordele van het goede (doel) meerwaarde creëert? Je bent een vlotte netwerker en hebt een uitgesproken interesse en affiniteit met CSR? Dan ben je dé Coördinator Community die we willen ontmoeten.

Solliciteer en verbaas ons

Waar wacht je op? De uitgebreide vacatures vind je terug op ITZU. Verstuur je cv en motivatiebrief naar tom.janssen@itzuselect.eu. Meer info via 011 28 00 50.