Vandaag, 16 maart, herdenken we het overlijden van de minzame Tony Greco, in 2016. Vijf jaar al moeten we het stellen zonder deze bijzondere Genkie. Kanker kreeg 'm te pakken en de strijd bleek ongelijk. Tony werd 74 jaar. 

Tony was jarenlang ploegafgevaardigde, 'team manager', van KRC Genk. Een door spelers, trainers,  personeelsleden, supporters en mensen van de media erg graag gezien man. Een trouwe dienaar van de club, met het hart op de juiste plaats. Tony was een stille kracht, met een gulle lach. Een man met stijl ook. Trots, hoofd rechtop. Klassevol. 

Om hem blijvend te gedenken organiseert het OSV samen met de club jaarlijks een voetbaltoernooi voor geabonneerden en leden van de supportersverenigingen. Sinds de zomer 2016 is dat de 'Tony Greco Cup'. 
Afgelopen zomer trok corona een streep door het initiatief, maar de hoop bestaat om komende zomer de vijfde editie te kunnen organiseren. 

We zullen Tony Greco hoe dan ook nooit vergeten. Voor wat hij betekend heeft voor KRC Genk en voor hoe hij was als mens. 

Forza Tony! Per sempre!