Onze selectie voor de komst van Standard

18-03-2021

Charleroi, KV Mechelen, Cercle, Anderlecht: onze vier laatste wedstrijden, vier overwinningen op rij. Dan hoeft het niet te verbazen dat KRC Genk met vertrouwen de komst van Standard tegemoet ziet. We zijn overigens de enige ploeg die de voorbije paar weken 6 op 6 heeft gehaald in de competitie. Daardoor hebben we onze positie richting play-off 1 wat kunnen verstevigen.
Vier wedstrijden voor het einde is Standard twaalfde in de rangschikking, onderaan het lange rijtje van clubs die naar de play-offs willen. Onze tegenstander in de finale van de Beker van België, eind volgende maand, heeft z'n voorbije drie wedstrijden in de competitie verloren, maar de kwalificatie voor de bekerfinale zal hen zeker een boost hebben gegeven.
Alweer jammer dat we dit soort clash niet met de vocale steun van fysiek aanwezige supporters kunnen afwerken. De ploeg heeft in elk geval weer prima getraind deze week en is klaar voor deze 'finale' op zich. Mits winst komt play-off 1 weer een stuk dichterbij. Zelfde selectie van 22 

Na het goeie nieuws van de opeenvolgende negatieve coronatesten kan onze coach over dezelfde spelers beschikken als voor de bekerwedstrijd op Anderlecht. De eerdere positieve gevallen Bryan Limbombe, Jere Uronen en Tobe Leysen blijven voorlopig nog in quarantaine en Dries Wouters heeft nog een tijd recuperatie nodig voor z'n kuitblessure, maar de andere spelers zijn fit en beschikbaar. 

 

Ouder Recenter