Tweede, dus. Geweldig, toch? De laatste twee maanden van het seizoen waren ronduit fantastisch. Het bekeravontuur kreeg een onvergetelijke apotheose met finalewinst, de weg naar de Champions' play-offs en de mini-competitie zelf waren heerlijk. Al die overwinningen in topwedstrijden maakten het Genkgevoel week na week sterker en onze ploeg heeft iedereen met een hart voor de club enorm laten genieten.

De beloning wacht begin augustus, met de derde voorronde van de Champions League. En de ploeg zal gewapend zijn om op alle fronten voluit mee te strijden. Maar eerst die laatste wedstrijd, op bezoek bij kampioen Club Brugge. De twee beste ploegen van het seizoen sluiten tegen elkaar af. Een prestigewedstrijd. En onze coach John van den Brom verzekerde iedereen dat de groep nog gretig is om iets te laten zien. Een rapport met 13 op 15 in deze play-offs is uitmuntend en kan nóg straffer worden. Nog een keer vlammen, en dan mag de riem er echt af. Al wacht er heel wat spelers nog lang geen vakantie.

Selectie van 21 ongewijzigd

Ook bij de laatste reeks coronatesten was iedereen weer negatief, zodat er geen personeelsproblemen zijn voor de slotmatch in Jan Breydel. Op de laatste training van het seizoen waren alleen maar vrolijke gezichten te zien. Onze coach selecteerde dezelfde groep van 21 spelers.