Deze wedstrijd achter gesloten deuren werd gespeeld op ons B-veld en duurde in totaal 120 minuten: twee keer 45 en vervolgens nog eens 30 minuten.

In de eerste helft kwam Fortuna al vroeg op een 1-0-voorsprong. Onze ploeg was dominant, onze noorderburen waren gevaarlijk én efficiënt op de counter. Meteen na de pauze verdubbelden ze de score. Een uur gespeeld, en er kwamen tien nieuwe Genkies – Toma verving tijdens de rust Heynen – tussen de lijnen. Onze ‘nieuwe’ ploeg nam de wedstrijd in handen. En dat resulteerde: Kouassi klom (heel) hoog en kopte een strakke hoekschop van Geusens binnen. Diezelfde Geusens trapte later een vrije trap aan de rand van de 16 snoeihard in de winkelhaak. Zeer fraai doelpunt van ons jeugdproduct. Erop en erover? Helaas niet, via een snelle tegenaanval maakten de Nederlanders 2-3. In de absolute slotfase (minuut 120!) kwam onze ploeg toch nog langszij. Hrošovský controleerde fraai een voorzet en werkte beheerst af. 3-3 na een aangename partij.

Vandevoordt, Muñoz, Cuesta, Lucumí, Arteaga, Eiting, Heynen (45’ Toma), Thorstvedt, Paintsil, Onuachu, Bongonda

Ingevallen na 60 minuten: McKenzie, Mujaid, Dessers, Geusens, Hrošovský, Oyen, Németh, Rommens, Kouassi, Leysen, Swerts

10’ 0-1  Seuntjes
48’ 0-2  Baghdadi
67’ 1-2  Kouassi (assist: Geusens)
97’ 2-2  Geusens
101’ 2-3  Noslin
120'  3-3  Hrošovský