“Grote klasse op het veld, maar ook ernaast. Perfecte organisatie voor en na de match. Chapeau, Genk.”

Dat zijn niet onze woorden, maar die van een abonnee na afloop van de wedstrijd KRC Genk – OH Leuven. Geweldig fijn om te lezen, daarvoor doen we het! Op 29 augustus tegen Anderlecht leggen we de lat nóg hoger. Voor al onze supporters. Wil jij hiervan mee genieten? Word abonnee bij KRC Genk en reken op:

  • Topspelers tussen de lijnen
  • Toporganisatie naast het veld
  • Echte voetbalsfeer
  • Unieke abonneevoordelen zoals live goal clips in de KRC Genk app

Word abonnee

Losse tickets voor KRC Genk - Anderlecht

Je kan nu ook als niet-abonnee tickets kopen voor onze wedstrijden. Wil je onze spelers aanvuren tegen Anderlecht op 29 augustus?

Lees de info over tickets

Een COVID-test aan een voordelig tarief via KRC Genk?

In het huidige wedstrijdprotocol van de overheid en de Pro League is iedereen welkom in ons stadion die bewijst Covid Safe te zijn. Lees hierover de belangrijke informatie.

Ben je nog niet volledig gevaccineerd? Geen probleem, dan kan je je laten testen. De overheid biedt je twee gratis PCR-testen aan. Vraag je gratis PCR-test aan.

Heb je je gratis PCR-testen al gebruikt? Dan bieden wij je een snelle antigeentest aan, en dat aan een extra voordelig tarief van 10 euro. In apothekers kosten zo’n testen tussen de 25 en 30 euro. Het testcentrum bevindt zich in De Kring, Onderwijslaan 2 in Waterschei. Het resultaat van de test blijft 24 uur geldig.

Plan je test op zondag 29 augustus

Via deze regeling proberen we al onze supporters zo goed mogelijk te faciliteren om onze ploeg tegen Anderlecht te komen aanmoedigen.

Handige links