De UEFA heeft het licht op groen gezet voor uitsupporters in alle Europese competities. Samen met het OSV en onze SLO's zijn we druk bezig met het bundelen van alle informatie over onze drie uitwedstrijden in de UEFA Europa League. Te beginnen met donderdag 16 september, dan spelen we in Wenen tegen Rapid Wien. 

Zaterdagvoormiddag ticketverkoop via supportersclubs van het OSV in Themacafé

De ticketprijs voor deze wedstrijd bedraagt 28 euro. Tickets kan je bestellen via de supportersclubs van het OSV of je kan nu zaterdag, 11 september, tussen 10.00 en 12.00 uur naar het Themacafé komen voor een ticketverkoop. Deze vindt plaats in de kleine zaal naast de loketten van de Ticketshop. Opgelet: je kan hier enkel cash betalen. 

Richtlijnen om de wedstrijd te mogen bijwonen

In Oostenrijk mogen stadions volledig gevuld worden. De regelgeving is vergelijkbaar als voor onze thuiswedstrijden. Om in het stadion te geraken, moet je in orde zijn met één van onderstaande regels:

  • Je bent volledig gevaccineerd
  • Je hebt een COVID-19-besmetting gehad en bent in het bezit van een herstelcertificaat
  • Je bent in het bezit van een negatieve PCR-test of antigeentest. Een PCR-test is 48 uur geldig, een antigeentest 24 uur. Let wel: de test moet geldig zijn tot na het matcheinde.

Bovenstaande opties kunnen makkelijk aangetoond worden via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Zoals bij onze thuiswedstrijden moet je om het stadion te betreden ook je toegangsticket en identiteitskaart bij je hebben. 

Informatie over West Ham en Dinamo Zagreb

Voor de overige uitwedstrijden in de poules van UEFA Europa League zijn we alle informatie nog aan het verzamelen. Van zodra we hierover beschikken, zullen we communiceren.

Neem een Europees abonnement

Ben je erbij tijdens de 17de Europese campagne uit onze clubgeschiedenis?

Vuur onze spelers aan