In de heenwedstrijd van de UEFA Youth League klopten onze jongeren 1. FC Köln overtuigend met 2-4. De terugwedstrijd staat volgende week, dinsdag 19 oktober om 18.00 uur, op het programma.

Kom jij thuis, in Genk, onze talenten aanmoedigen? Toegang tot de wedstrijd is gratis: alle Genk-fans kunnen dus komen supporteren. Uiteraard is het een Covid safe-event. Je zal bij aankomst een Covid Safe Ticket moeten kunnen voorleggen.

Praktische info
  • 19 oktober 2021
  • Kick-off: 18.00 uur
  • Deuren open: 16.00 uur
Over UEFA Youth League

Als kampioen in de jeugdcategorie starten we in het zogenaamde Domestic Champions Path. Hierin zitten de 32 hoogst gerankte landskampioenen zonder een eerste ploeg in de groepsfase van de UEFA Champions League. Deze 32 ploegen spelen in twee knockout-rondes voor acht plaatsen in de play-offronde. Als we voorbij Köln geraken, komen we uit tegen de winnaar van het duel tussen Sparta Praag en MTK Budapest. In de play-offronde wachten dan 8 nummers twee uit de groepsfase van de UEFA Champions League. De acht winnaars van die play-offronde komen samen met de acht groepswinnaars terecht in de achtste finale.

In de heenwedstrijd klopten we de Duitsers met 2-4. Lees het wedstrijdverslag en bekijk de doelpunten.