Iedereen welkom met een Covid Safe Ticket én mondmasker

Om je binnen te mogen laten volgens het nieuwe protocol, moet je bewijzen dat je Covid Safe bent (behalve kinderen onder 12 jaar) én een mondmasker dragen. Dat doe je aan de hand van een COVID-certificaat: via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Hoe werkt het? Je leest het hier.

Breng zeker mee:

Het dragen van een mondmasker is verplicht, van bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes, vanaf de leeftijd van 10 jaar. Enkel bij het consumeren van drinken of eten, is het toegestaan het mondmasker even af te zetten.

Bij de vorige thuiswedstrijden konden onze supporters zich aan een voordelig tarief laten testen via onze club. Sinds oktober bieden we geen testing meer aan.

Nog geen ticket? 

Een ticket voor deze wedstrijd bedraagt slechts € 10, ongeacht de vrije plaats die je kiest. Op de dag van de wedstrijd zelf zijn zowel de Ticketshop als de loketten gesloten. Er zijn dan geen tickets meer verkrijgbaar.

Abonnees

Wil je graag jouw huidige plaats innemen? Dat kan. Deze staat voor jou gereserveerd onder 'mijn bestellingen' tot op de wedstrijddag zelf. 

Neem je plaats in

Eten en drinken take-away, togen sluiten om 22.45 uur

Onze fanzone zal niet geopend zijn. Drank en eten kan je afhalen aan de kiosken (take-away) en consumeren op je zitje. Het mondmasker is verplicht en mag enkel occasioneel afgezet worden om te eten of te drinken. In de galerijen zal de verwarming niet aanstaan om samenscholingen te vermijden en de CO²-meters onder het toegestane niveau te houden. 

Opgelet: alle togen sluiten om 22.45 uur, vanaf dan zal er geen drank meer te verkrijgen zijn.

Betalen in ons stadion is vanaf dit seizoen makkelijk, snel én hygiënisch: overal met je Club Card, of andere contactloze mogelijkheden. Je hebt in KRC Genk dus geen cash geld meer nodigMeer weten

Handige links