Een uitgebreide huldiging voor clublegende Pierre Denier, een galawedstrijd tegen AEK Athene, de bekendmaking van de Top 322, en mooi weer! Voeg daar onze supporters aan toe, en we hebben alle ingrediënten voor een geweldige fandag!

Vanaf 10.00 uur kan je al terecht in onze fan- en kidszone. Alle hoogtepunten van de dag, kan je hieronder nog eens terugvinden.

Ben jij er vandaag bij? Stuur ons jouw leukse foto's en videos door via onze Instagram bio-link of klik hier

FANDAG PLANNING

10.00  uur - OPENING FANDORP

10.00 tot 13.30 uur - GENKIDS JEUGDINITIATIEDAG

12.00 uur – START HULDIGING PIERRE DENIER

12.00 uur - De Duinenlaan wordt afgesloten zodat je als supporter tijdig je plekje kan innemen langs de weg en de straat kan versieren. Banners, vlaggen, sjaals, shirts… haal werkelijk alles uit de kast om ons “Pierke” warm te verwelkomen voor zijn moment.

14.00 uur - Pierre Denier komt via de Duinenlaan toe, in een speciaal voor de gelegenheid, versierde open bus. We hopen dat jullie allen massaal aanwezig zijn om ons clubicoon op een hartverwarmende én passende manier te verwelkomen! 

14.30 uur - De poorten  van ons stadion worden geopend zodat iedereen rustig kan plaatsenemen op zijn of haar plaats. We hopen dat jullie massaal tijdig in het stadion aanwezig zijn voor het komende huldigingsmoment. 

15.30 uur - Start huldigingsshow voor Pierre Denier op de middenstip van het veld. Geef hem voor de laatste keer een oor-ver-dovend applaus!

16.00 uurGALAWEDSTRIJD: KRC GENK – AEK ATHENE

Abonnee? Dan kan je gratis plaatsnemen met je abonnement.

Let op: als onderdeel van deze huldiging voorzien we een groot zeil boven de vakken B/BB/C/CC om Pierre te bedanken. Hiervoor bieden we de abonnees uit de vakken B/BB/C/CC/D/DD graag een andere zitplaats aan. Kom binnen via de ingang EFG (aan parking rood) of ingang NOP (aan de blauwe indoorhal). Je moet op voorhand niets doen. Op het gelijkvloers, net achter de tourniquets van EFG, kan je een nieuw ticket met een andere zitplaats ophalen. Geen probleem als je met twee of meerdere abonnees naast elkaar wil zitten. Je komt dan best samen naar de stand om de tickets op te halen. Bedankt voor je begrip! 

Niet-abonnee? Tickets zijn te verkrijgen aan de loketten. Als volwassene betaal je €10 voor jouw ticket en als -12 jarige betaal €5.

17.45 uur - GENKIDS 11 vs 100

Blijf na de wedstrijd gerust nog even zitten! We geven een klein legertje van jonge supporters, 100 voetballertjes tussen 6 en 12 jaar om exact te zijn, namelijk de unieke kans om de heilige grasmat te betreden. Zij mogen allen samen tegen de A-kern voetballen.

18u00 – BEKENDMAKING TOP 25 VAN DE TOP 322

19u00 – HANDTEKENSESSIE FANDORP

21u00 – CLOSING PARTY

Meer uitleg en praktische informatie over mobiliteit, openingsuren en de wedstrijd? Dat vind je hier.

Programma en praktische info