KRC Genk lanceert opnieuw een speler richting één van de Europese G5-competities. De club is met Cremonese tot een overeenkomst gekomen over de overgang van Cyriel Dessers

In de zomer van 2020 kwam Cyriel, na enkele straffe seizoenen in de Eredivisie, over van Heracles Almelo. Prestaties die hij ook beloond zag met een debuut voor het Nigeriaans nationaal team. Met een ongelooflijk sterke Paul Onuachu in de spits kon hij bij KRC Genk echter geen starterstatuut aannemen. Hij plaatste wel als Bekerwinnaar een award op zijn palmares. 

De transferperiode in de zomer van 2021 bracht een oplossing met een verhuur aan Feyenoord. Cyriel speelde er een geweldig seizoen en eindigde als runner-up in de Conference League. Feyenoord wist de aankoopoptie echter niet te lichten waardoor Cyriel in de voorbereiding opnieuw aansloot in het wit-blauwe shirt. Hij was meteen een van de smaakmakers in de Belgische competitiestart.

Cyriel heeft besloten om voor zijn droom te gaan en richting één van de Europese topcompetities te vertrekken. We bedanken Cyriel voor zijn inspanningen voor KRC Genk en wensen hem enorm veel succes in zijn verdere carrière!

Bedankt en veel succes, Cyriel!