Aanstaande zondag is het zover: Jong Genk vat de competitie aan in de Challenger Pro League. Ontdek de nieuwe lichting talenten tijdens hun eerste thuiswedstrijd in de Cegeka Arena. We ontvangen voor de competitieopener op zondag 14 augustus Lierse SK, met aftrap om 16.00 uur. Vervolgens wacht op vrijdag 26 augustus om 20.00 uur meteen de derby tegen Lommel SK. Ontdek onderstaande alle benodigde informatie.

De volgende generatie Genkies staat klaar

Na een indrukwekkend beloftenseizoen en een geweldige campagne in de Youth League staat de volgende generatie klaar om zich te tonen via dit nieuwe platform van de Challenger Pro League. Ontdek hier de spelerskern van Jong Genk.

ONTDEK DE SPELERSKERN

 

Abonnementen & tickets

De thuiswedstrijden van Jong Genk worden in onze Cegeka Arena gespeeld. Een abonnement voor de gehele competitie bekom je reeds aan 90 EUR (volwassene) of 70 EUR (jongere). Ben je abonnee van 1A dan geniet je trouwens van het combitarief van 50 EUR (volwassene) of 35 EUR (jongere) voor Jong Genk. Ontdek de wedstrijdkalender van Jong Genk.

Koop hier je abo

Het is vanaf 5 dagen voor een thuiswedstrijd ook mogelijk om wedstrijdtickets aan te kopen en dit aan het tarief van 15 EUR (volwassene) of 10 EUR (jongere). Dit kan online, in de ticketshop of vanaf 2 uur voor aftrap aan de loketten aan de voorzijde van het stadion.

Koop hier je tickets online

 

Business Seats & diners

Interesse om deze wedstrijden vanuit onze Business Seats te beleven? Contacteer dan onze Business Hospitality Medewerkers Robin Snoeks (robin.snoeks@krcgenk.be) of Dorien Mantels (dorien.mantels@krcgenk.be). Een wedstrijd van Jong Genk ervaar je vanaf 25 EUR excl. BTW vanuit The Club by Dôme Deco, op de eerste verdieping van het hoofdgebouw.

 

Supportersinfo

  • Je kan vrij parkeren, met uitzondering van Parking Blauw waar je een geldige parkeerkaart dient voor te leggen.
  • De fanzone is niet geopend voor wedstrijden van Jong Genk.
  • De deuren van het stadion openen steeds 2 uur voor aftrap.
  • Je kan het stadion betreden via ingang NOP.
  • Supporters kunnen in de vakken H tot M plaatsnemen.
  • Drinks & Snacks kan je aan de kiosken van deze vakken verkrijgen.
  • De eet- en drankkramen rondom het stadion zullen gesloten zijn, het Themacafé zal wel geopend zijn.
  • In onze Cegeka Arena gebeuren alle betalingen via consumptiekaarten. Lees er hier alles over.

 

Volg Jong Genk online!

Volg de kanalen van KRC Genk Jeugd en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes aangaande Jong Genk, inclusief wedstrijdupdates.

FACEBOOK - krcgenkjeugd

INSTAGRAM - KRC Genk jeugd