Dé Limburgse Derby komt er weer aan. Met 5 overwinningen op een rij zijn onze jongens on fire! Spektakel, stokskes en sfeer in een blauwe Cegeka Arena, dit mag je toch niet missen. We hebben jou nodig om te tonen wie dé ploeg van Limburg is.

Blauwe supportersmars naar én sfeeropbouw in het stadion

Vroeger, 2 uur voor de wedstrijd, op bierbakken sfeer maken in het stadion… dat waren tijden!”. Laten we dit gevoel terugbrengen voor deze derby! De sfeergroepen van onze club organiseren een corteo, waarbij ze in een blauwe mars richting het stadion wandelen. Meer info kan je hier terugvinden. We roepen graag alle supporters op om zo vroeg mogelijk naar het stadion te komen en aan te sluiten bij de sfeerinitiatieven. Vanaf 14u00 openen de deuren van het stadion én start Tribune Zuid ook met de sfeerinitiatieven in het stadion. Wees erbij en maak ons bomvol blauw!".

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal en vanaf 13.15 uur aan de loketten. 

FANZONE

Vanaf 13.00 uur kan je terecht in onze Fanzone. Kom opwarmen voor de derby op de beats van Thov music vanaf 14.00 uur en geniet van lekkere Arrosticini (broodjes & losse stokjes). 

Let op: betalen in onze fanzone en stadion verloopt nog steeds volledig cashless

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion.

Kom je met de fiets? Volg de signalisatie richting onze bewaakte fietsenparking. Deze bevindt zich onder de tribune langs het B-plein. Geef je fiets af, ontvang een nummertje en geniet zonder zorgen van de wedstrijd.

BRUNO DIZZY SHOOTOUT

Heb jij altijd al eens willen scoren vanaf de penaltystip op onze heilige grasmat? Dan is het nu het moment om je in te schrijven voor de Bruno Dizzy Shootout. Op 3 september tijdens de derby, zal de eerste shootout plaatsvinden. Tijdens de rust nemen twee supporter het tegen elkaar op. Wil jij ook nog deelnemen?*

Schrijf je nu in

* Vul het formulier (slechts éénmaal) in en maak heel het seizoen kans om deel te nemen aan de Bruno Dizzy Shootout. De twee gelukkige supporters worden drie dagen voor de wedstrijd opgebeld om zich klaar te maken voor de shootout.

Spektakel, stokskes, sfeer én stoefrechten voor de winnaar. We kijken uit naar een volgepakte Cegeka Arena. Forza Racing!