We trappen de herfstvakantie op gang met vrijdagavondvoetbal: KV Mechelen op bezoek in onze Cegeka Arena. Kunnen we een achtste overwinning op rij toevoegen aan onze reeks en maken we er opnieuw een feest van?

TICKETS

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop (vrijdag open tot 13.00 uur) en vanaf 18.45 uur aan de loketten. 

FANZONE

Vanaf 18.00 uur kan je terecht in onze fanzone waar onze DJ je in voetbalsfeer brengt. Ook Luigi Catalano is van de partij om je de werkweek helemaal te doen vergeten en na de wedstrijd het feest te laten ontketenen. Kom dus zeker af en proef van de lekkere stokjes van Si Arrosticini én halve liters Cristal aan €4

Let wel op: Wegens energiebesparingen zullen de stralingskachels in de galerijen niet gebruikt worden. Doe een extra trui aan en neem tijdig je plaats in om onze ploeg aan te vuren!

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless!

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Kom je met de fiets? Volg de signalisatie richting onze bewaakte fietsenparking. Deze bevindt zich onder de tribune langs het B-plein. Geef je fiets af, ontvang een nummertje en geniet zonder zorgen van de wedstrijd.

Samen maken we er een topavond van, Forza Racing!