Onze U19 kan de volgende ronde in de UEFA Youth League al ruiken na een ruime zege tegen het Noord-Ierse Coleraine FC. De manschappen van Sébastien Pocognoli waren dominant en technisch sterker dan de Ieren, maar de openingstreffer kwam er pas na dik 20 minuten voetballen. Vanuit een hoekschop trapte Evan Rotundo de 0-1 binnen. Niet veel later verdubbelde Wilson Da Costa de score: 0-2. Tevens ook de ruststand.

Na de rust bleef onze ploeg in balbezit. De jongens van Coleraine konden maar moeilijk grip krijgen op de match. Na 60 minuten spelen liet onze middenvelder, Kamiel van de Perre de netten voor de derde keer trillen. Thomas Claes zorgde voor de eindstand: 0-4

De terugwedstrijd zal thuis plaatsvinden tijdens de herfstvakantie op 2 november om 15.00 uur. Kom onze U19 woensdag aanmoedigen: de ideale voetbalnamiddag als je het ons vraagt.