De topper van de 25e speeldag vindt plaats op zondagmiddag 12 februari om 13.30 uur in de Cegeka Arena tegen Antwerp. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Kunnen onze jongens de 3 punten thuishouden en de kloof vergroten?

NOG GEEN TICKETS?

Heb je geen abonnement maar wil je er toch bij zijn? Tickets zijn online beschikbaar via het online portaal, in onze ticketshop (zaterdag open van 10.00 - 12.00 uur). Op de wedstrijddag zullen de loketten gesloten zijn! 

Niet-geregistreerde supporters (voor 17.01.2023) kunnen ook een ticket aankopen voor de wedstrijd tegen Antwerp maar wel enkel in de ticketshop met vertoon en registratie van hun identiteitskaart.

Let op: indien je tickets (max 4) koopt voor anderen, moet je ook die identiteitskaarten meebrengen!

Lukt het niet onmiddellijk om tickets aan te kopen, neem dan zeker ook eens een kijkje in onze FAQ. Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

FANZONE

Om 10.30 uur openen we onze fanzone waar je terecht kan voor een echte KRC Genk-lunch met lekkere snacks, arrosticini's en frisse pintjes. Onze  DJ brengt je alvast in voetbalsfeer met de gepaste beats.

Betalen in onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! 

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Indien je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion.