Een verrassing van formaat noemen ze dat dan. In de 1/8ste finales van de UEFA Youth League spelen onze U19 niet op één van de vele oefenvelden van Atlético Madrid, maar in het imposante Wanda Metropolitano stadion.

Met meer dan 68.000 zitjes is Wanda één van de meest indrukwekkende voetbaltempels van Europa. Een mooie beloning voor het harde werk dat onze jongens al hebben verricht.

“We wisten dat we een grote naam zouden treffen in deze ronde van het tornooi. Dat we ook in Wanda Metropolitana mogen spelen, is echt de kers op de taart. Voor de jongens wordt dit een moment om nooit te vergeten. Zowel voor ons als voor de youngsters van Atlético wordt het een indrukwekkende avond. De druk licht bij hen. Wij hebben een jonge ploeg en zijn duidelijk de underdog. Maar laat duidelijk zijn dat we richting Madrid trekken met veel ambitie”, reageert U19-coach Sébastien Pocognoli.

Nog geen ticketinfo beschikbaar

Op 1 maart om 19 uur nemen onze jongens het in Madrid op tegen hun leeftijdgenoten van Atlético. Ticketinfo is op dit moment nog niet beschikbaar. Zodra de club meer nieuws ontvangt van de UEFA, brengen we de supporters op de hoogte.