Op 16 april nemen we het om 13.30 uur op tegen de nummer 9 in de stand: Anderlecht. Het is dan ook meteen al onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Om dat te vieren laten we er geen gras over groeien en zorgen we zowel voor als na de wedstrijd voor feestvreugde in onze fanzone.

Trek op zondag je witte basketsloefkes aan en kom massaal onze ploeg aanvuren. Opwarmen voor de wedstrijd doen we samen met TIEWAI (12.10 uur), een reizend raptalent dat van Genk naast een voetbalstad ook een hiphopstad maakte. De zon zien zakken achter de terril doen we na de wedstrijd in onze fanzone. Want vanaf 15.45 uur komt de enige echte Sam Gooris de tent helemaal in vuur en vlam zetten. 

TIP: betalen in en rond onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! Om lange wachtrijen aan de oplaadpunten te vermijden, raden we aan om thuis - op voorhand, voor de wedstrijd - je card op te laden. Dat doe je via de KRC Genk-app of (onderaan) in het online ticketportaal.

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

TICKETS

Nog geen ticket om samen onze grond te laten daveren? Koop deze nu online of voor de wedstrijd aan de loketten aan de zuidkant van ons stadion.

OPGELET: om problemen en wachtrijen te voorkomen, raden we aan de helderheid van je gsm-scherm op maximaal te zetten of om je tickets op voorhand af te printen

Hoe beleven jullie de wedstrijddag?

Heb jij leuke beelden genomen van jezelf, je vrienden, onze spelers voor, tijdens of na de wedstrijd? Bezorg ze hier aan het contentteam van jouw #mijnploeg. Wie weet verschijn jij wel in onze content op sociale media.

Upload jouw beelden

Samen uit, samen thuis, samen #mijnploeg