De Champions’ Play-Offs staan voor de deur. Het geloof in onze jongens is groot. Al meer dan 2.000 Play-Offabonnementen gingen over de toonbank. Mis niets van de razend spannende eindstrijd en verzeker je vandaag nog van je zitje voor de drie aankomende topwedstrijden in onze voetbaltempel. Nog tot net voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Club Brugge kan je een abonnement kopen. Mis deze kans niet. Je geniet dan van verschillende voordelen:

  • Je bent zeker van een vaste en goede plaats voor de drie topwedstrijden die mee beslissen over het kampioenschap.
  • Je krijgt voorrang bij de verlenging van de abonnementen voor seizoen 23-24
  • Kinderen onder de 12 jaar met een Champions' Play-Offs abonnement die effectief aanwezig zijn op een wedstrijd tijdens de Play-Offs krijgen per match de waarde van hun ticket teruggestort op hun clubkaart. Wetende dat een abonnement voor kinderen onder de 12 jaar slechts 18 euro kost, maakt dit voordeel de inkom voor onze jongste Genkies natuurlijk wel héél voordelig.

Ook de losse tickets voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Club Brugge vliegen de deur uit. Het aantal vrije zitjes slinkt zienderogen. Bestel vandaag nog je ticket en beleef de eindstrijd vanop de eerste rij.

We believe!