Tijdens elke wedstrijd in de reguliere competitie stonden jullie achter ons. Nu gaan we samen de laatste rechte lijn in richting de titel. Verwelkom onze spelersbus en moedig onze spelers aan! We rekenen op jullie steun.

Vanaf 15.30 uur kan je terecht in onze fanzone om je klaar te stomen. Wees op tijd aanwezig. Om 16.30 uur verwelkomen we allemaal samen onze spelersbus. Sta paraat en moedig onze jongens aan!  Neem daarna ook zeker tijdig je plaats in. Zo mis je niets van de opwarming op de sfeervolle beats van Pat Krimson.

Onze nieuwe retro shirts al gespot? Om onze eerste wedstrijd in onze nieuwe shirts 23-24 op gepaste wijze in te zetten, gaan we back to the basics met een old school sfeeractie: wc-rollen gooien! Vergeet deze dus zeker niet mee te brengen en neem rond 18.00 uur zeker je plaats in om mee met jouw rol te gooien tijdens de opkomst van onze ploeg.

TICKETS

Nog geen ticket om samen onze grond te laten daveren? Koop deze nu online of voor 29/4 om 18.00 uur. Nadien zullen er geen tickets meer te verkrijgen zijn, de loketten blijven dan ook gesloten.

Heb je een Play-Offsabonnement maar nog niet ontvangen voor zondag? Dan kan je met je identiteitskaarten binnenspringen in één van onze infostanden zodat jullie hier je abo of vervangticket ontvangen.

OPGELET: om problemen en wachtrijen te voorkomen, raden we aan de helderheid van je gsm-scherm op maximaal te zetten of om je tickets op voorhand af te printen

Hoe beleven jullie de wedstrijddag?

Heb jij leuke sfeerbeelden van in onze fanzone? Is het je gelukt de goals te filmen vanuit de tribune? Bezorg ze hier aan het contentteam van jouw #mijnploeg. Wie weet verschijn jij wel in onze content op sociale media.

UPLOAD JOUW BEELDEN

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion

TIP: betalen in en rond onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! Om lange wachtrijen aan de oplaadpunten te vermijden, raden we aan om thuis - op voorhand, voor de wedstrijd - je card op te laden. Dat doe je via de KRC Genk-app of (onderaan) in het online ticketportaal.

We believe, Pat believes, our support believes!