Aanstaande woensdag 2 augustus om 19.00 uur ontvangen we in de 2de voorronde van de UEFA Champions League het Zwitserse Servette FC op onze eigen heilige grond. Met een goede 1-1 uitgangspositie uit de heenwedstrijd rekenen we ook op jouw steun om de klus in eigen huis te klaren!

Ter herinnering; de plaatsen voor onze abonnees werden voorbehouden tot en met zondag 30 juli 23.59 uur. Vanaf vandaag, maandag 31 juli, start de vrije verkoop!

Het belang van deze wedstrijd is groot; met een overwinning tegen Servette FC verzekeren we ons van kwalificatie tot een Europese poulefase, hetzij Champions League OF Europa League. We hopen dan ook dat jij erbij zult zijn volgende week woensdag wanneer we onze grond opnieuw doen daveren!

Door de omvorming van de staantribune naar zittribune (die ons wordt opgelegd door de UEFA) hebben we een lagere capaciteit in de sfeertribune. Daarom kan niet iedere abonnee hier zijn plaats verzilveren. Heb je een abonnement in de staantribune, maar kon je niet tijdig een ticket aankopen voor de wedstrijd van woensdag? Niet getreurd, met je abonnement kan je nog steeds een ticket kopen op één van onze zittribunes aan het voordeeltarief van 10 EUR!

Koop dus vandaag nog je ticket voor deze Europese wedstrijd via deze link en schreeuw onze ploeg Europa in! Tickets kunnen ook aangekocht worden in onze Ticketshop, klik hier voor de openingsuren. De loketten zullen op wedstrijddag gesloten blijven.

Onze ploeg rekent op jullie steun. Samen gaan we Europa in. Forza Racing!

Prijzen abonnees: 
  • +18 jaar: 10 EUR 
  • - 18 jaar: 5 EUR

Prijzen niet abonnees:
  • +18 jaar: 15 EUR 
  • - 18 jaar: 5 EUR

KOOP HIER JE TICKET(S)