Afgelopen dinsdag trapten we onze Europese campagne op gang op bezoek bij Servette FC in Genève. Na de goede generale repetitie op het veld van RWDM, staat woensdag - 2 augustus om 19.00 uur - ook de terugwedstrijd op het programma op onze eigen grond. Samen met onze fans willen we graag Europa in! Het belang van deze wedstrijd is groot; met een overwinning tegen Servette FC verzekeren we ons van kwalificatie tot een Europese poulefase, hetzij Champions League OF Europa League. We hopen dan ook dat jij erbij zult zijn!

Tickets
Ondertussen is de vrije verkoop gestart! We hopen dan ook dat jij erbij zult zijn woensdag, wanneer we onze grond opnieuw doen daveren!
Heb je als abonnee een ticket voor de wedstrijd tegen Servette aangekocht, dan kan je op basis van je abonnement het stadion betreden. 

Koop hier je tickets

Meer info over de ticketverkoop

Herbruikbare bekers
Tijdens onze laatste thuiswedstrijd tegen Burnley FC werden de herbruikbare bekers voor het eerst in onze Cegeka Arena gebruikt. Meer dan 96 procent van de bekers werd succesvol ingezameld. KRC Genk dankt jullie, en hoopt ook in de toekomst verder te kunnen rekenen op de beste supporters van het land!

Meer info over DE herbruikbare bekers

Programma Fanzone
De fanzone opent zijn deuren vanaf 17.00 uur. Samen met onze DJ is de fanzone de perfecte plek om met andere supporters de spanning op te bouwen voor de wedstrijd. De fanzone sluit om 18.45 uur, maar na de wedstrijd ben je er opnieuw welkom!

Genkse stokjes
Goed nieuws voor de liefhebbers! Si-Arrosticini is aanwezig met stokjes.

Parkeren
Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

OPGELET: De stadion- en parkeersignalisatie werd aangepast en opgefrist waar nodig. Op deze manier manier zullen jullie én nieuwe supporters beter de weg vinden in en rond de Cegeka Arena. De namen van de parkings zijn veranderd van kleuren naar nummersHier vind je een overzicht van de nieuwe parkingnamen. De parkeerabonnementen kregen ook een nieuw jasje, en zien eruit als een hardcopy kaartje (zoals de club card) waarop parkingnummer en QR-code vermeld staan. 

Parking Tennis Waterschei gesloten
Omwille van het jaarlijks tornooi van Tennisclub Rapid Waterschei zal de parking aan de kerk van Waterschei niet beschikbaar zijn voor KRC-fans.

Uitbreiding fietsparkings
De fietsenparking van KRC Genk wordt permanent uitgebreid van 1 naar 2 fietsenparkings. Één bewaakte en overdekte fietsenparking onder de tribune van het B veld en één fietsenparking achter de fanzone. Hierbij zal het first come – first serve principe worden gehanteerd. Beide fietsenparkings zijn toegankelijk via het fietspad achter het kolenspoor.

Hoe beleven jullie de wedstrijddag?
We zijn benieuwd hoe jullie de wedstrijddag ervaren. Heb je prachtige sfeerbeelden gemaakt in onze fanzone? Ben je erin geslaagd om de goals te filmen vanuit de tribune? We zouden het geweldig vinden als je deze momenten met ons wilt delen. Stuur je foto's en video's naar ons via de onderstaande link. Wie weet, zie je jouw momenten wel terug in onze posts op sociale media!

UPLOAD JOUW VIDEOS