Donderdag om 20.00 uur ontvangen we Adana Demirspor in de laatste voorronde van de UEFA Conference League. Hieronder kan je de belangrijkste praktische informatie terugvinden.

Tickets
Het heeft geen nut om zonder ticket naar de Cegeka Arena af te zakken. De loketten blijven gesloten. Meer informatie over de ticketverkoop kan je hier terugvinden. 

Herbruikbare bekers
Sinds de start van het seizoen wordt er in de Cegeka Arena gebruikt gemaakt van herbruikbare bekers. We danken jullie alvast voor jullie prima medewerking!

MEER INFO OVER DE HERBRUIKBARE BEKERS

Programma Fanzone
Samen genieten van een lekker pintje en fijne muziek? Daarvoor moet je in de fanzone zijn! De fanzone opent zijn deuren vanaf 17.30 uur. Om 19.30 uur sluit de fanzone. Na de wedstrijd zijn onze supporters weer welkom voor een frisse pint of een lekkere hap.

Parkeren
Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

Staat uw voertuig geparkeerd op één van de eerste zeven parkings (parking 1 t.e.m. 7) ? Wij adviseren u dan de route langs de Opglabbekerzavel te gebruiken. Deze route is speciaal ontworpen om u op de meest efficiënte manier naar uw parking te leiden.

Heeft u een parkeerkaart voor parking 7 tot en met 12? Dan is de route langs de Duinenlaan de beste keuze voor u. 

OPGELET: De stadion- en parkeersignalisatie werd aangepast en opgefrist waar nodig. Op deze manier zullen jullie én nieuwe supporters beter de weg vinden in en rond de Cegeka Arena. De namen van de parkings zijn veranderd van kleuren naar nummersHier vind je een overzicht van de nieuwe parkingnamen. De parkeerabonnementen kregen ook een nieuw jasje, en zien eruit als een hardcopy kaartje (zoals de club card) waarop parkingnummer en QR-code vermeld staan. 

Uitbreiding fietsparkings
De fietsenparking van KRC Genk werd permanent uitgebreid van 1 naar 2 fietsenparkings. Één bewaakte en overdekte fietsenparking onder de tribune van het B veld en één fietsenparking achter de fanzone. Hierbij zal het first come – first serve principe worden gehanteerd. Beide fietsenparkings zijn toegankelijk via het fietspad achter het kolenspoor.

Hoe beleven jullie de wedstrijddag?
We zijn benieuwd hoe jullie de wedstrijddag ervaren. Heb je prachtige sfeerbeelden gemaakt in onze fanzone? Ben je erin geslaagd om de goals te filmen vanuit de tribune? We zouden het geweldig vinden als je deze momenten met ons wilt delen. Stuur je foto's en video's naar ons via de onderstaande link. Wie weet, zie je jouw momenten wel terug in onze posts op sociale media!

UPLOAD JOUW VIDEOS

Geen TV-uitzending
De wedstrijd is niet te volgen op de Belgische televisie.