Op 4 december start de jaarlijkse inzamelactie van de Warmste Week. Een dag eerder trappen KRC Genk en AA Gent de solidariteitsactie af met De warmste Wedstrijd. We roepen de supporters van beide ploegen die dag op om voor aftrap van de wedstrijd het veld te bedelven met een regen van knuffels. “We willen de grootste knuffelregen ooit organiseren in ons land". Daarnaast kan iedereen die wil ook sms’en en meedingen naar 1 van de match worn shirts. De opbrengst van de sms-actie gaat integraal naar De Warmste Week.

Zondag staat de volgende thuiswedstrijd op het programma. Dan nemen we het op tegen AA Gent. We roepen onze supporters en die van de tegenpartij op om een knuffel mee te brengen naar de wedstrijd. Met hulp van alle supporters wil de club het veld, een kwartier voor de aftrap, zo bedelven onder een berg knuffels. De actie kadert in het thema ‘Opgroeien zonder zorgen’ dat de solidariteitsactie De Warmste Week dit jaar onder de aandacht wil brengen. “Met deze actie willen we zoveel mogelijk knuffels verzamelen. Die verdelen we vervolgens onder verschillende organisaties die zich hebben ingeschreven voor de Warmste Week. In de periode van Sinterklaas en Kerstmis die voor de deur staan, willen we vele kinderen in Limburg die opgroeien in een moeilijke thuissituatie toch een lichtpuntje geven in de vorm van een knuffel”, klinkt het bij Niel Janssen van de KRC Genk Foundation.

Niemand minder dan Sinterklaas zal de knuffelregen in goede banen leiden. De Sint tovert samen met zijn pieten het veld om tot een bruisend feest vol animatie. Een geweldige belevenis voor onze jongste Genkies. 

De Warmste Wedstrijd

KRC Genk en AA Gent wordt zo De Warmste Wedstrijd van het seizoen. “We roepen onze supporters op allemaal een knuffel mee te brengen. Maar we geven ook iets terug. In ruil bieden we een gratis consumptie aan”, duidt Tim Evens, Fan Service Manager bij KRC Genk.

Mag je meerdere knuffels meenemen? Absoluut! Er geldt echter een maximum van één gratis consumptie per persoon.

Specificaties van de knuffels:

    • Niet groter dan 30 centimeter
    • Niet zwaarder dan 200 gram
    • Geen interne of externe batterijen
    • Geen andere harde elementen intern of extern aan de knuffel

Afspraak - ten laatste - om 13.10 uur in de Cegeka Arena!

Match worn shirt

Naast knuffels, zamelt KRC Genk ook geld in voor De Warmste Week. De wedstrijdtruitjes worden voorzien van het typische vlammetje van de Warmste Week. Vanaf 4 december kan iedereen die wil sms’en naar 4342. 1 SMS kost 1 euro. Onder de SMS’ers worden de wedstrijdtruitjes vervolgens verloot. De opbrengst gaat integraal naar de Warmste Week. Meer info volgt snel.