Zondag om 13.30 uur ontvangen we KAA Gent in de Cegeka Arena. Een echte topwedstrijd! Samen gaan we op zoek naar een nieuwe thuiszege in de Jupiler Pro League! Hieronder vind je de belangrijkste praktische informatie terug.

Tickets

Heb je geen abonnement en wil je tickets aankopen voor deze wedstrijd? Dat kan. Supporters van KRC Genk kunnen online tickets aankopen tot vlak voor de start van de wedstrijd. De loketten van de Cegeka Arena zijn geopend. 

Belangrijk: Onze Hattrick Deal is ook nog steeds beschikbaar waarbij je 4 wedstrijden krijgt voor de prijs van 3. Onder meer de topwedstrijden tegen AA Gent en Antwerp FC zijn hierbij inbegrepen. De Hattrick Deal is enkel online beschikbaar, via onderstaande link.

KOOP HIER JE TICKETS

De Warmste Wedstrijd

KRC Genk en AA Gent wordt De Warmste Wedstrijd van het seizoen. “We roepen onze supporters op allemaal een knuffel mee te brengen. Maar we geven ook iets terug. In ruil bieden we iedere supporter die één of meerdere knuffels meeneemt,  1 gratis consumptie aan”, duidt Tim Evens, Fan Service Manager bij KRC Genk. We roepen op om ten laatste om 13.10 uur in de Cegeka Arena aanwezig te zijn om allemaal samen bij te dragen tot grootste knuffelregen ooit!

Ontdek er hier alles over!

Fanzone

Jullie zijn van harte welkom in onze fanzone vanaf 10.30 uur. Ervaar samen de gezellige sfeer tot 13.00 uur. Na de wedstrijd nodigen we jullie opnieuw uit om te genieten van een hapje en/of een drankje!

Gezien het vroege wedstrijduur zal er naast de gebruikelijke eetstanden (hamburger/frieten/Si Arrosticini) ook de Aziatische streetfood stand geopend zijn. Zeker de moeite om ook deze eens uit te proberen!

Fanpoint 

Heb je vragen over de nieuwe werking van het OSV? Wens je eens een uitwedstrijd bij te wonen? Wens je meer info over de Genkids werking? Of heb je nog andere suggesties of aanbevelingen die jouw supporterservaring nog zou kunnen verbeteren? Ons Fanpoint, uitgebaat het OSV-bestuur, is the place to be! Deze kan je terugvinden in de Fanzone en zal geopend zijn vanaf 11u30.