Na een veelbelovende start in de Champions' Play-Offs moesten we woensdagavond voor het eerst sinds begin maart een nederlaag incasseren. Maar er is geen tijd om bij de pakken te blijven zitten, want zondag krijgen we de kans om onze rug te rechten. Op onze grond nemen we het opnieuw op tegen Club Brugge. We gaan all in voor onze Europese droom. Hieronder vind je alle belangrijke informatie voor aanstaande zondag.

Uitverkocht huis

De Cegeka Arena is uitverkocht. De loketten aan het stadion zijn gesloten. Het heeft geen zin om zonder tickets naar de Cegeka Arena af te zakken.

Kom met de fiets naar de Cegeka Arena en win een mountainbike

Het belooft een stralende dag te worden met een aangename temperatuur van 17 graden, perfect weer om met de fiets naar het stadion te komen. Elke supporter die met de fiets naar het stadion komt, maakt dankzij onze partner Dexters Sport kans op een prachtige mountainbike of op andere mooie prijzen. Elke fietser die zijn tweewieler veilig parkeert in de beveiligde fietsenstallingen bij de fanzone of onder de tribune van het B-veld, ontvangt een lot. De winnaars worden kort voor de aftrap bekendgemaakt in de Cegeka Arena.

Fanzone en Fanpoint 

Onze Fanzone opent om 10.30 uur. Ritm Stix en de gekende DJ zullen na de wedstrijd de fanzone weer op z'n kop zetten.
Heb je vragen over de nieuwe OSV-regeling? Wil je een uitwedstrijd bijwonen? Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Genkids? Of heb je andere suggesties die je supporterservaring kunnen verbeteren? Het Fanpoint, beheerd door het OSV-bestuur, is dé plek! Je vindt het in de Fanzone!