Zaterdag 26 april vindt in Kinepolis Brussel de ontknoping plaats van het seizoen 2023-2024 van de Proximus ePro League. Ook KRC Genk is naar goede gewoonte van de partij. In de kwartfinale neemt Gilles Bernard het namens KRC Genk op tegen ShadooW van Standard Luik.

Gilles Bernard kijkt terug op een uitstekend seizoen met KRC Genk. In de reguliere competitie eindigde hij op een knappe derde plaats. Bovendien kroonde KRC Genk zich tot kampioen van de eerste periode. De keuze voor Standard Luik als tegenstander in de kwartfinale was een bewuste, vertelt Gilles Bernard. “In het verleden hebben we nog maar één keer van ShadooW verloren, maar dit was jaren geleden. Tijdens de reguliere competitie maakten we maar liefst 10 doelpunten in de wedstrijd tegen Standard en wonnen we met 10-4."

Met twee eerdere titels op zak en een tweede plaats vorig seizoen, hoopt Bernard opnieuw te schitteren op het hoogste niveau. Een overwinning tegen Standard Luik brengt hem een stap dichter bij een nieuwe titel in de Proximus ePro League. Supporters en liefhebbers van E-sports zijn welkom op het evenement vanaf 8.00 uur.

Inschrijven is gratis en verplicht via deze link.