Na een avondje voetbal in het Lotto Park zweefde coach ad-interim Domenico Olivieri tussen twee gevoelens: trots op de grinta die zijn jongens hadden getoond. Gefrustreerd door het resultaat. De overgrote meerderheid was het er na de wedstrijd over eens: op deze prestatie kunnen we bouwen. Te beginnen komende maandag. Dan komt Antwerp langs op onze grond. Samen strijden we 95 minuten lang voor een plek in Europa, voor onze kleuren, voor onze club. Meer dan ooit zijn we Samen Genk. Alle belangrijke informatie vind je hieronder. Zorg dat je erbij bent, Genkie.

Kampioenenploeg uit 1999 op bezoek

Spelers en staf van de kampioenenploeg uit 1999 zullen maandag voor aanvang van de wedstrijd worden geëerd in een bomvolle Cegeka Arena. We vragen aan onze fans om op tijd aanwezig te zijn in het stadion, om onze helden van weleer een gepast eerbetoon te geven. Na de wedstrijd worden ze verwacht in de fanzone voor een vragenronde waarna ze zich, naar goede Genkse gewoonte, tussen de supporters zullen begeven om nog even na te kaarten.

Special shirts in teken van legendes

De huidige spelerskern zal de KRC-legendes uit 1999 eren en in het special edition shirt aantreden tegen Antwerp. Een eerste, beperkte, oplage van het derde shirt is maandag vanaf 15.30 uur te koop in de fanshop. Op de webshop is het special edition shirt vanaf dinsdag 21 mei te koop.

Alle informatie over het nieuwe shirt kan je hier ontdekken.

Drank aan halve prijs na de wedstrijd

Na een seizoen vol passie en steun van onze supporters, willen we onze dankbaarheid tonen. Na de laatste thuiswedstrijd in de Champions' Play-offs bieden we een speciale actie aan voor alle trouwe fans, beschikbaar gedurende één uur na de wedstrijd. Alle basisdranken zullen beschikbaar zijn aan halve prijs. De actie is geldig in het hele stadion en in de fanzone. Schol, Genkies!

Koop vandaag nog je ticket

De Cegeka Arena is nog niet uitverkocht. De laatste tickets zijn nu beschikbaar. Alleen supporters die voor 17/03/2024 geregistreerd zijn op ons ticketingportaal hebben de mogelijkheid om tickets te bestellen, met een maximum van 4 tickets per account voor geregistreerde gebruikers.

Deze maatregel is opgelegd door overheidsinstanties om mogelijke vermenging van supporters te voorkomen. Op de wedstrijddag zullen de loketten gesloten zijn, maar online aankopen blijven mogelijk tot aan de aftrap. 

GenKids Game Time - Ga op zoek naar een GenKids sticker én maak kans op een fantastische prijs!

Op verschillende plekken in en rond ons stadion zijn door Genkie Genkids stickers aangebracht. Vind jij één van deze stickers? Scan dan de QR code, beantwoord de wedstrijdvraag én misschien maak jij dan wel kans op ons gloednieuw Special Edition Shirt. Veel succes Genkies!

Scoor een doelpunt tegen één van onze professional E-sporters en maak kans op een gesigneerde EA FC Ratingcard

In onze fanzone is onze E-sports Arena opnieuw geopend voor iedere Genkie. Kom je EA FC skills testen tegen één van onze profspelers of speel de wedstrijd KRC Genk - RAFC al eens zelf digitaal of tegen je vrienden. Slaag je er in om een doelpunt te scoren tegen een profspeler, dan maak jij kans op het winnen van een exclusieve EA FC ratingcard.

Wees allemaal welkom Genkies!