Missie

Wij zijn OSV: een hechte gemeenschap van supporters, voor supporters, voor KRC Genk.

Wij willen de band tussen KRC Genk en haar supporters verbeteren door:
het op gang brengen en houden van een constructieve dialoog opdat we elkaar beter begrijpen;
bij te dragen tot een grotere betrokkenheid van onze supporters bij de werking van de club;
bij te dragen tot een respectvol klimaat tussen KRC Genk en haar supporters.

Zo groeien we samen, zo winnen we samen!

Visie

Bij het OSV koesteren we een diepgewortelde passie voor onze club en haar gemeenschap.
Onze visie is om een onvergetelijke en inclusieve ervaring te bieden aan alle fans, waarbij we samen streven naar sportieve glorie en een hechte band opbouwen met elkaar en de club.

Als gesprekspartner voor de club willen we een nauwe band onderhouden met KRC Genk.
We willen een constructieve rol spelen door feedback en ideeën uit te wisselen om de ervaring en betrokkenheid van de supporters te verbeteren. Het OSV kan zich uitspreken over alles wat met het supportersbeleid van KRC Genk te maken heeft: wedstrijdorganisatie, clubcultuur, identiteit, sfeer, supportersbeleid, supportersbetrokkenheid,…
Beleids- en/of bestuurszaken worden niet of uitsluitend op hoofdlijnen behandeld, tenzij het onder het supporters- en publieksbeleid van de club valt.

Daarbij willen we zowel positief als soms kritisch zijn. We juichen successen toe en steunen de spelers en staf, maar we zullen ook op een respectvolle manier onze stem laten horen als we bepaalde zorgen hebben of de waarden van de club willen bewaken.

Een hechte gemeenschap van supporters zijn, waarin iedereen zich welkom voelt en zijn of haar liefde voor de club kan delen, daar gaan we maximaal voor.
Samen organiseren we diverse evenementen en activiteiten om de band tussen de fans te versterken en de betrokkenheid bij KRC Genk te vergroten.

We geloven in het belang van respect en sportiviteit, zowel binnen onze eigen rangen als richting andere supporters.
Wij willen een voorbeeld zijn van supporters die met passie de club steunen, terwijl we altijd de waarden van KRC Genk hoog in het vaandel houden.

Samen streven we naar een toekomst waarin KRC Genk triomfeert, onze supporters verenigd zijn, en waarbij we als Supportersvereniging een betrokken en constructieve rol spelen om de club naar grotere hoogten te brengen.