Gilles leidt Team Belgium in IsoNations Cup

30-04-2020

Vandaag gaat de IsoNations Cup van start, een tornooi waarbij de internationale top van professionele FIFA-spelers in een team van 5 hun land vertegenwoordigen. Vanuit KRC Genk Esports leveren we maar liefst twee vertegenwoordigers op: onze Talent Player Abdullah Waiss én onze Pro Player Gilles Bernard gaan mee de strijd aan. Gilles, wie in april nog 28ste beste speler van de wereld (!) werd, draagt meteen ook de kapiteinsband van Team Belgium.

De IsoNations Cup

Van 30 april t.e.m. 11 mei nemen 31 teams het tegen elkaar op in FIFA 20. De competitie begint met een groepsfase waarin België als tegenstanders Hongarije (30 april), Oekraïne (1 mei) en Polen (2 mei) treft. Team België telt naast Gilles & Abdullah ook Stefano Pinna (OSC Lille), Geoffrey "Blakerevenge" Meghoe (Zulte Waregem) en Robin "Mr-Robz" Sleeuwagen (AA Gent). De verdeling van de poules ziet er als volgt uit:

Supporter voor Team Belgium!

Onderstaande kan je het overzicht van de eerste "speeldag" terugvinden. Om 18u00 (Belgische tijd) zal Team Belgium aanvatten tegen Hongarije. Supporter voor onze jongens via de livestream die iets voor 18u00 van start gaat op het Twitch-kanaal van Gilles: KLIK HIER

Ouder Recenter