Onze selectie voor de derby op Stayen

06-11-2020

Derbytime: deze zaterdagavond trekken we naar Stayen voor de wedstrijd die heel Limburg bezighoudt. Zelfs zonder publiek blijft het uiteraard een speciale wedstrijd, zowel voor KRC Genk als voor STVV.

Na het onverwachte vertrek van Jess Thorup hebben die hard Genkies Domenico Olivieri en Michel Ribeiro opnieuw tijdelijk de sportieve verantwoordelijkheid. Zij zagen dat de spelersgroep snel de knop heeft omgedraaid en met veel enthousiasme, intensiteit en spelplezier door de trainingsweek is gekomen. Vrijdagnamiddag trainde KRC Genk nog ruim een uur op het Truiense kunstgras. Daar bleek opnieuw: iedereen is klaar voor de derby, de wedstrijd van het jaar.

De volledige selectie is fit en inzetbaar, en dat betekent positieve keuzeproblemen voor de trainers. 
Domenico Olivieri heeft ervoor gekozen om 22 spelers mee te nemen naar Stayen. Enkel Elias Sierra, Bryan Limbombe en Mats Møller Dæhli vallen naast de wedstrijdkern. 

De ploeg is vastberaden om de drie punten mee te nemen naar Genk. Het vertrouwen is groot na de voorbije reeks van 9 op 9 en de reeks van zes wedstrijden zonder nederlaag. En met de virtuele maar onvoorwaardelijke steun van onze supporters, moet het lukken!

Ouder Recenter