Onze selectie voor de bekerderby tegen STVV

09-02-2021

Er is geen tijd om te blijven treuren om de non-match van afgelopen zondag tegen Anderlecht: de beker wacht. Een apart avontuur dit seizoen, want in drie stappen kan je in de finale staan. Mooie uitdaging.

De wedstrijd in de achtste finale zet ons tegenover STVV, de gebuur, of de rivaal, zoals je wil. Deze Limburgse derby zou voor onze ploeg op een goed moment kunnen komen. Welke wedstrijd is meer geschikt om de ommekeer in te zetten? Hoogspanning, inzet en overgave aan beide kanten: dan geeft kwaliteit vaak de doorslag. En die is ruim voldoende aanwezig, dat heeft onze jonge groep dit seizoen al eerder en vaker bewezen. Voor zichzelf, voor de staf, voor iedereen in de club, en niet in het minst voor onze supporters: in deze wedstrijd moeten de spelers reageren, vol gas geven, durven voetballen, tonen wat ze kunnen - en da's niet gering. Als ze dat doen, dan is de kans groot het goed komt. 

Selectie ongewijzigd: 21 namen

Wat de selectie betreft vallen we in herhaling: geen blessures, geen positieve coronatesten. Coach John van den Brom heeft dezelfde 21 namen geselecteerd als afgelopen weekend. 

Ouder Recenter