Onze selectie voor de komst van Beerschot

20-02-2021

De race naar play-off 1 gaat onverminderd voort. Met Beerschot komt zondag een van de revelaties van het seizoen naar de Luminus Arena. Lange tijd zag het er naar uit dat de Kielse Ratten bovenin zouden blijven meedraaien, maar in 2021 loopt het ook bij hen minder gesmeerd. Sinds midden januari is Will Still de sportieve baas, de voormalige assistent van succestrainer Hernan Losada die naar de Amerikaanse MLS  vertrok. Ex-speler Losada had een heel fraai verhaal geschreven op het Kiel. Still is amper 28, en daarmee de jongste trainer in Europa. Beerschot is momenteel 'pas' tiende, maar de verschillen met de top vier zijn en blijven klein. 

Samen het tij keren en op de route naar play-off 1 blijven

Het is van oktober 2012 geleden dat we Beerschot nog in Genk hebben ontvangen. Toen werd het 3-0. 
In september betekende de 5-2 nederlaag het einde van trainer Hannes Wolf. De teleurstellende wedstrijd van afgelopen woensdag in Oostende vraagt om een reactie. Trainers en spelers hebben de voorbije dagen veel en goeie gesprekken gehouden. Met z'n allen samen willen we het tij keren en de goeie flow weer vinden, zodat we in de komende weken niet van de weg naar play-off 1 raken. Zondag gaan we er vol tegenaan, met de juiste mentaliteit, vechtlust, energie en de overtuiging om de drie punten thuis te houden!

 

Selectie van 20, Preciado niet inzetbaar

Van positieve coronatesten blijven we gelukkig nog altijd gespaard. Ten opzichte van de trip naar Oostende zijn er wel enkele wijzigingen in de selectie. Angelo Preciado bezeerde zich gisteren aan de knie en is niet inzetbaar. Ook Eboue Kouassi is niet helemaal fit. Pierre Dwomoh komt terug bij de kern, Dries Wouters valt af. 

Ouder Recenter