Onze ploeg verliest aan het eind van dit mooie seizoen een lid van de staf: fysiektrainer Ruben Peeters kiest voor een nieuw avontuur in het buitenland en trekt naar Feyenoord. Ruben stapte in september 2017 over vanuit de jeugdacademie en stond vier volle seizoenen in voor de fysieke conditie van onze spelers. En die bleek ook in het afgelopen seizoen weer top, zoals coach John van den Brom vaak benadrukte. 

Ruben Peeters is intussen 29 en sinds enkele maanden vader van een dochtertje. Hij is ambitieus en wil graag een volgende stap zetten. Dat een Nederlandse traditieclub als Feyenoord iemand als Ruben binnenhaalt, zegt ook iets over het goeie werk dat hij de voorbije jaren in Genk heeft geleverd. Onze club wil Ruben Peeters uitdrukkelijk bedanken voor zijn inzet, en wenst hem ontzettend veel succes in Rotterdam. 

We hebben de opvolger van Ruben al in huis: Roel Tambeur. Ook hij komt vanuit de jeugdacademie bij de A-kern. Roel was nu ook al vaker betrokken bij de trainingen van onze eerste ploeg, zoals in de registratie en opvolging van de fysieke data van de spelers.