Opgelet: er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor onze eerste thuismatch van het seizoen. De reservatieperiode voor deze wedstrijd met beperkt publiek is bijgevolg afgesloten. Abonnees die geen ticket hebben bemachtigd, zullen een compensatie van 5% (oftewel de waarde van 1 van de 20 wedstrijden) teruggestort krijgen op hun Club Cards.

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Op 23 juli starten we met de topper tegen Standard. Een week later, op vrijdag 30 juli, spelen we onze eerste thuismatch tegen KV Oostende.

Voor deze wedstrijd in juli zijn we nog altijd gebonden aan de heersende corona-maatregelen. Dat betekent dat we een derde van ons stadion mogen vullen. De beschikbare plaatsen worden exclusief aangeboden aan vaste abonneehouders. Reserveren kan vanaf donderdag 15 juli 2021 om 10.00 uur, zowel online als in onze ticketshop.

Gebruik je abonnement(en) om je plaats(en) te reserveren

Er vindt geen aparte ticketverkoop plaats. Als abonnee bepaal je zélf of je de wedstrijd bijwoont. Zonder meerkost, maar als onderdeel van je abonnement. Hoe? Via je cashless id-nummer (witte nummer op je abonnement) kan je online of in de ticketshop een e-ticket aanvragen. Vraag je geen e-ticket aan, dan krijg je – zoals beloofd – een compensatie van 5% (oftewel de waarde van 1 van de 20 wedstrijden) teruggestort op je Club Card.

Het enige waar je rekening mee moet houden: wees snel, want we werken volgens het first come, first served-principe. Hierdoor hebben alle abonnees evenveel kans op een plaats in het stadion. Vanaf het moment dat alle plaatsen zijn ingenomen, kunnen geen e-tickets meer aangevraagd worden. In dat geval ontvang je de 5%-compensatie.

Reserveer plaats(en) voor KRC Genk – KV Oostende vanaf 15-07 om 10.00 uur

Je kan je e-ticket(s) vanaf donderdagochtend 10.00 uur aanvragen via ons ticketingsysteem of in de ticketshop. Kom je alleen of in groep? Je kan de grootte van je bubbel zelf bepalen, tot maximum acht personen.

Reserveer plaats(en) voor onze eerste thuiswedstrijd

Je inschrijven voor een wedstrijd gebeurt zo:

 • Je kiest een bubbelverantwoordelijke die de reservering van de e-tickets voor haar/zijn rekening neemt.
 • Je kan je plaats online reserveren of langskomen in onze ticketshop (bekijk de openingsuren). Zoals gezegd: snel zijn, is de boodschap. We adviseren je daarom de e-tickets online te reserveren.
 • De bubbelverantwoordelijke verzamelt de abonnementsgegevens van de andere abonneehouders uit de bubbel. Deze gegevens zijn nodig om e-tickets aan te kopen: namen, voornamen én cashless id-nummers (witte nummer op abonnement).
 • Bij het aanmelden in Tickethour selecteer je de wedstrijd KRC Genk – KV Oostende.
 • Je kiest een van de vier compartimenten in ons stadion. Je zal niet kunnen plaatsnemen op je vertrouwde abonnementsplaats.
 • Na betaling worden de tickets - met extra informatie - verzonden naar je bubbelverantwoordelijke (de abonnee die de bestelling plaatste).
 • Neem onze tutorial door: stap voor stap uitgelegd hoe jij tickets voor jouw bubbel online kan bestellen.
Opgelet
 • Je eigen abonnement is niet bruikbaar om binnen te geraken voor deze wedstrijd. Gebruik je cashless id-nummer (witte nummer op abonnement) om een e-ticket aan te vragen. Enkel met een e-ticket raak je het stadion binnen.
 • Samen zetten we corona buitenspel. Onze hoofdprioriteit is om het voor iedereen 100% veilig te maken. Daarvoor rekenen we ook op jouw verantwoordelijkheid. Voor deze wedstijd is een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test niet vereist. Voor de wedstrijden in augustus zal dat wel het geval zijn. 
 • Deze regeling geldt volgens de huidige richtlijnen van de overheid en het protocol van de Pro League. De coronacrisis is onvoorspelbaar. Moesten de richtlijnen wijzigen, zijn ook wij genoodzaakt aanpassingen te doen. Natuurlijk kan je rekenen op een compensatie moesten de wedstrijden niet of zonder publiek plaatsvinden.
 • De verkoop van tickets stopt wanneer alle plaatsen ingenomen zijn of 48 uur voor de aftrap van de wedstrijd.

Van zodra er meer duidelijkheid is over het verloop van de wedstrijden in augustus, laten we dat weten. Wat kijken we ernaar uit om je weer te mogen ontvangen in ons stadion!

Heb je nog vragen? Neem contact op via tickets@krcgenk.be of +32(0)89/21.22.50.