Onze eerstvolgende thuiswedstrijd wordt gespeeld op zondag 12 september om 21.00 uur. Dan spelen we tegen de verrassende leider van de Jupiler Pro League: Union SG. Bij de Brusselse ploeg maakt ex-Genkie Dante Vanzeir het mooie weer. Hun coach Felice Mazzu is ons eveneens bekend. Kom jij genieten van echte voetbalsfeer, topspelers tussen de lijnen en toporganisatie naast het veld? 

Iedereen welkom met een Covid Safe Ticket (via CovidSafeBE-app of via MijnGezondheid)

Alle abonnementen zijn geactiveerd en ook tickethouders zijn welkom. Om je binnen te mogen laten volgens het protocol, moet je bewijzen dat je Covid Safe bent (behalve kinderen onder 12 jaar). Dat doe je aan de hand van een COVID-certificaat: via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Hoe werkt het? Je leest het hier.

Breng zeker mee:

Geen abonnee? Koop tickets

KOOP TICKETS

De ticketshop zal twee uur voor de wedstrijd (vanaf 19.00 uur tot 21.15 uur) openen voor vrije verkoop. Dit langs de zuidkant van het stadion naast het Themacafé. Let op: enkel bereikbaar met Covid Safe Ticket.

Kom op tijd en warm op in de fanzone

Onze fanzone gaat open, op dezelfde locatie als voorheen (zuidwestelijke hoek). Kom op tijd, het zal de moeite zijn. Om vlot in de fanzone te geraken, ga je best langs de scanningszone aan Tribune Zuid (parking Groen).

Het programma:

  • 18.30 - 19.00 uur: fanzone gaat open met DJ
  • 19.00 – 20.30 uur: Base 6 (coverband)
  • 20.30 – 20.55 uur: DJ
Parkeren en openbaar vervoer

Terug naar het systeem pre-corona: enkel supporters met de juiste parkingkaart krijgen toegang tot haar/zijn parking. Op alle parkings zal er dus controle zijn.

Afgelopen wedstrijden merkten we op dat veel supporters na de match blijven wegrijden langs de zuidkant, met verkeersproblemen tot gevolg. Vlot wegrijden? Rij vlot weg langs langs de noordkant, via de Opglabbekerzavel naar het nieuwe afrittencomplex.

Eten, drinken, Themacafé en fanshop

In het stadion zullen alle food- en drankstanden open zijn. Het horeca-protocol is versoepeld voor alle clubs die met scanning van het Covid Safe Ticket werken. Dit houdt in dat alle beperkende maatregelen zoals de mondmaskerplicht, bubbels van max. 8 personen aan tafel en geen bediening aan de bar, wegvallen. Je mag dus opnieuw drank/eten afhalen aan de kiosk en consumeren in de galerijen.

Betalen in ons stadion is vanaf dit seizoen makkelijk, snel én hygiënisch: overal met je Club Card, of andere contactloze mogelijkheden. Je hebt in KRC Genk dus geen cash geld meer nodigMeer weten

Het Themacafé en de fanshop zijn open, maar enkel bereikbaar voor supporters met Covid Safe Ticket.

Handige links