Iedereen welkom met een Covid Safe Ticket én mondmasker

Om je binnen te mogen laten volgens het nieuwe protocol, moet je bewijzen dat je Covid Safe bent (behalve kinderen onder 12 jaar) én een mondmasker dragen. Dat doe je aan de hand van een COVID-certificaat: via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Hoe werkt het? Je leest het hier.

Breng zeker mee:

Het dragen van een mondmasker is verplicht, van bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes, vanaf de leeftijd van 10 jaar. Enkel bij het consumeren van drinken of eten, is het toegestaan het mondmasker even af te zetten.

Bij de vorige thuiswedstrijden konden onze supporters zich aan een voordelig tarief laten testen via onze club. Sinds oktober bieden we geen testing meer aan.

Geen abonnee? Koop tickets

KOOP TICKETS

De ticketloketten zullen gesloten zijn op wedstrijddag. 

Kom op tijd, want er is hoog bezoek: Danny Vukovic én Sinterklaas

Onze fanzone gaat open, op dezelfde locatie als voorheen (zuidwestelijke hoek). Om vlot in de fanzone te geraken, ga je best langs de scanningszone aan Tribune Zuid (parking Groen).

Kom op tijd, het zal de moeite zijn want deze zondag komt er hoog bezoek: Sinterklaas. De lieve goede Sint zal samen met zijn pieten snoepgoed uitdelen aan alle kleine Genkies (zuid, hoofdgebouw en noord).

Wil jij graag een mooie tekening inkleuren en afgeven aan de Sint? Dat kan! Wie weet win jij er wel een leuke prijs mee.

Download onze kleurplaat

Danny Vukovic, onze gewezen goalie, geeft de aftrap. Heerlijk om onze Australische legende terug in Genk te zien. Geef hem een warm welkom!

Parkeren en openbaar vervoer

Terug naar het systeem pre-corona: enkel supporters met de juiste parkingkaart krijgen toegang tot haar/zijn parking. Op alle parkings zal er dus controle zijn. Heb je geen parkingkaart? Dan kan je kan parkeren bij Thor Park.

Afgelopen wedstrijden merkten we op dat veel supporters na de match blijven wegrijden langs de zuidkant, met verkeersproblemen tot gevolg. Vlot wegrijden? Rij vlot weg langs langs de noordkant, via de Opglabbekerzavel naar het nieuwe afrittencomplex.

Voorlopig rijden er nog geen bussen.

Eten, drinken, Themacafé en fanshop

In het stadion zullen alle food- en drankstanden open zijn. Een mondmasker is verplicht eb mag enkel afgezet worden bij het zitten in de horeca-/business-/hospitality-aangelegenheden en occasioneel om te eten of te drinken in de gallerijen. Drank en eten mag je afhalen aan de kiosk en consumeren in de galerijen. Er is ook verse tomatensoep met balletjes verkrijgbaar bij de volgende kiosken: K 1.3, K 1.6, K 1.11, K 1.12, K 2.2, K 2.6, K 2.9.

Nieuw: we openen een nieuw café (MijnCafé) aan de zuidkant van ons stadion (locatie 1.11). Ga zeker een kijkje nemen!

Opgelet: onze Cegeka Arena is een rookvrij stadion.

Betalen in ons stadion is vanaf dit seizoen makkelijk, snel én hygiënisch: overal met je Club Card, of andere contactloze mogelijkheden. Je hebt in KRC Genk dus geen cash geld meer nodigMeer weten

Handige links