Op 2 april nemen we het om 13.30 op tegen de nummer 11 in de stand: Oud-Heverlee Leuven. Op dit moment zal ook de Ronde van Vlaanderen gereden worden. We richten daarom onze fanzone in met groot scherm. Zo kan je zowel de voetbal als de koers op de gepaste wijze volgen in en rond onze Cegeka Arena.  

Bij aanvang van de wedstrijd zetten we onze kapitein Bryan Heynen in de bloemetjes om zijn 250 officiële wedstrijden te vieren. Meteen na de wedstrijd trekt onze capi richting de sfeertent om de supporters toe te spreken. Ben jij erbij om Bryan zijn 250 caps te vieren? Neem tijdig je plaats in!

Fanzone

Op 2 april een tandje bijsteken is absoluut de boodschap. Voor de mensen van de vroege vlucht, onze fanzone opent om 10.30 uur. Bij de eerste 1500 drankjes die over de toog gaan, krijg je een uniek KRC Genk wielerpetje. Zo ben je in thema voor de wedstrijd én de koers die we zowel voor als na de wedstrijd op groot scherm uitgezonden zal worden onder vakkundige begeleiding van Karl en José. De nieuwe drankcontainer buiten aan de tent zal je tijdig voorzien van een verfrissing om de eindmeet te kunnen halen. Zo zijn er vanaf deze wedstrijd ook blikjes Bacardi Cola & Gin Tonic aan €4 te verkrijgen (mogen wegens veiligheidsreden niet binnen in het stadion). 

TIP: betalen in en rond onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! Om lange wachtrijen aan de oplaadpunten te vermijden, raden we aan om thuis - op voorhand, voor de wedstrijd - je card op te laden. Dat doe je via de KRC Genk-app of (onderaan) in het online ticketportaal.

Heb jij de KRC Genk-app nog niet? Deze is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Download hem nu via de Apple App Store of de Google Play Store.

PARKEREN

Op alle voorziene KRC Genk-parkings is er controle en heb je een geldige parkeerkaart nodig. Als je niet over een parkeerkaart beschikt, kan je steeds uitwijken naar de gratis parkeerzone van Thor Park of vrij parkeren op de toegestane plaatsen in de buurt van het stadion. 

TICKETS

Nog geen ticket om samen onze grond te laten daveren? Koop deze nu online of voor de wedstrijd aan de loketten aan de zuidkant van ons stadion.

OPGELET: om problemen en wachtrijen te voorkomen, raden we aan de helderheid van je gsm-scherm op maximaal te zetten of om je tickets op voorhand af te printen. 

Kortom, op zondag 2 april gaan topvoetbal en topkoers hand in hand in en rond de Cegeka Arena. Haal je beste benen boven, help onze jongens aan de drie punten tegen OHL en schreeuw nadien jouw favoriet naar de overwinning in de Ronde van Vlaanderen.