Eindelijk! We hebben er even op moeten wachten, maar morgen (zaterdag 22 juli) is het eindelijk zover. Onze ploeg speelt voor het eerst tijdens deze voorbereiding een oefenduel in eigen huis met supporters. Om 18.30 uur ontvangen we Burnley FC.

Vanaf 16.00 uur kan je terecht in onze fanzone om op te warmen. Voor de wedstrijd spelen stadion DJ Johan en speaker Wout de nummers 100 – 31 uit de blauwste lijst. Deze lijst werd door jullie de afgelopen weken bepaald. Na de wedstrijd zetten we het feestje door en laten we de top 30 op de supporters af.

TICKETS

Abonnees kunnen gratis komen supporteren. Wens je een ticket aan te kopen? Dit kan enkel online! De loketten blijven gesloten. 

KLIK HIER VOOR MEER INFO

PRAKTISCHE INFO WEDSTRIJD

16:00 uur: Opening fanzone

16:00 uur – 18:00 uur: Blauwste lijst 100 - 31

18:30 uur: Kick-off wedstrijd KRC Genk - Burnley FC

20:30 uur – 22:00 uur: Blauwste lijst 30 - 1

De officiële fandag wordt in september georganiseerd. De concrete datum maken we later bekend wanneer de kalender vastligt.

WAT VERANDERT ER VOOR JOU ALS SUPPORTER?

KLIK HIER VOOR MEER INFO

TIP: betalen in en rond onze Cegeka Arena verloopt nog steeds cashless! Om lange wachtrijen aan de oplaadpunten te vermijden, raden we aan om thuis - op voorhand, voor de wedstrijd - je card op te laden. Dat doe je via de KRC Genk-app of (onderaan) in het online ticketportaal.

HOE BELEVEN JULLIE ONZE EERSTE THUISWEDSTRIJD?

Heb jij leuke sfeerbeelden van in onze fanzone? Is het je gelukt de goals te filmen vanuit de tribune? Bezorg ze hier aan het contentteam van jouw #mijnploeg. Wie weet verschijn jij wel in onze content op sociale media!

UPLOAD JOUW FOTO/VIDEO

Wouter, Bryan en co rekenen ook komend seizoen op jouw steun, te beginnen op 22 juli tegen Burnley FC. De laatste test voor we beginnen aan ons Europees avontuur. Genkies op post!

Forza Racing!