Met verschillende sportverenigingen en -federaties in zijn portefeuille is verzekeringsmakelaar Callant al jaar en dag een gevestigde waarde in de sportwereld voor wat betreft verzekeringen en financieel advies. Sinds de start van dit voetbalseizoen vindt Callant Insurance & Financial in KRC Genk een partner die evenzeer tot de absolute top behoort. “Als twee ambitieuze bedrijven die binnen hun leefwereld vandaag al tot de absolute top behoren, kunnen we elkaar via deze samenwerking ondersteunen om ook in de toekomst de volgende stappen te zetten in het groeipad dat we bewandelen”, klinken beide partners opgetogen met deze nieuwe samenwerking.

Parel aan de kroon

Callant geniet al jaar en dag naam en faam als verzekeringsmakelaar in verschillende takken. Sinds dit voetbalseizoen zet het bedrijf ook een volgende stap in sportsponsoring, als nieuwe toppartner van KRC Genk. “We geloven enorm in sportsponsoring. Door verschillende sporten te ondersteunen, blijven we in contact met onze klanten. Investeren in (top)sport zorgt ook voor verbinding en brengt mensen samen. In KRC Genk vinden we een absolute topclub waar we met plezier onze naam aan verbinden. Deze samenwerking is wat ons betreft de parel aan onze kroon voor wat betreft sportsponsoring”, stelt Peter Callant.

Naast sponsor zal Callant ook optreden als verzekeringsmakelaar van KRC Genk. Zo is KRC Genk verzekerd dat elke verzekeringspolis van de club bij de juiste verzekeringsmaatschappij wordt geplaatst. “Voetbal staat nooit stil. Zeker een topclub als de onze is constant in beweging. Een partner als Callant is voor KRC Genk cruciaal om zowel sportief als extrasportief de nodige stappen voorwaarts te kunnen blijven zetten, en dat aan de beste voorwaarden”, duidt Sem Franssen Directeur Business Development de keuze voor de samenwerking.

Voet aan grond in Limburg

In KRC Genk vindt Callant verder een ideaal merk om, naast kantoren in Oostkamp, Antwerpen en Geel, ook in Limburg verder voet aan grond te krijgen. Met het engagement om elk jaar enkele gastsprekers te voorzien presenteert Callant zich ook als een inhoudelijk relevante partner voor de business community van KRC Genk. “Samen met en dankzij KRC Genk willen we onze naamsbekendheid in de Limburgse regio verder uitbreiden en krijgen we toegang tot het gigantische netwerk dat zich rond de club uitstrekt. Dit moet ons de mogelijkheid geven om zowel in Limburg als de Kempen de next step te kunnen zetten”, aldus nog Peter Callant.