Koop nu je tickets voor de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen of KV Oostende

13-09-2020

Vanaf nu kan je tickets kopen voor één van onze thuiswedstrijden in september:

  • 20-09-2020 om 18.15 uur: KRC Genk - KV Mechelen
  • 28-09-2020 om 20.45 uur: KRC Genk - KV Oostende

Zoals je weet, vinden deze wedstrijden plaats met beperkt publiek. Om elke abonnee een eerlijke kans te geven, kan je voorlopig jouw bubbel slechts voor één van de twee wedstrijden inschrijven. Doe dat zo snel mogelijk, want de plaatsen zijn heel beperkt.

Koop nu tickets voor jouw bubbel

Ter info: je kan enkel online tickets aankopen. Hoe je dit doet, staat stap voor stap uitgelegd in deze tutorial.

Wat nu met je gratis abonnementsverlenging?

Wedstrijden met beperkt publiek maken geen deel uit van de gratis abonnementsverlenging. Geactiveerde abonnementen zijn geldig vanaf het moment dat we weer met z’n allen naar het stadion mogen komen. Dus vanaf het moment we je weer een optimale voetbalervaring kunnen bieden. Het zou niet eerlijk zijn geweest om wedstrijden met beperkt publiek af te trekken van de abonnementsverlenging, want sommige abonnees zouden dan in het nadeel zijn. Daarom verkopen we tickets voor wedstrijden met beperkt publiek en schuiven we de abonnementsverlenging op. Zo krijgt elke abonnee waar hij recht op heeft: een gelijk aantal wedstrijden, met name 6, in een optimale sfeer.

Nog vragen? 

Heb je verder nog vragen over de ticketverkoop voor wedstrijden met beperkt publiek? Lees alle informatie of kijk eens naar de veelgestelde vragen. Is er nog iets onduidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Ouder Recenter