Zondag 29 augustus om 18.30 uur is het zover: de eerste topper, thuis tegen Anderlecht. Kom genieten van echte voetbalsfeer, topspelers tussen de lijnen en toporganisatie naast het veld. Bijna zoals voor de coronacrisis, maar toch ook nog een beetje anders. 

Iedereen welkom met een Covid Safe Ticket (via CovidSafeBE-app of via MijnGezondheid)

Alle abonnementen zijn sinds vorige wedstrijd tegen OH Leuven geactiveerd. Ook tickethouders zijn welkom. Om je binnen te mogen laten volgens het protocol, moet je bewijzen dat je Covid Safe bent (behalve kinderen onder 12 jaar). Dat doe je via een COVID-certificaat. Om je binnen te mogen laten volgens het protocol, moet je bewijzen dat je Covid Safe bent (behalve kinderen onder 12 jaar). Dat doe je via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Hoe doe je dit? Je leest het hier.

Breng zeker mee:

→ Heb je een afspraak voor de COVID-test aan een voordelig tarief van 10 euro via KRC Genk? We dringen er ten zeerste op aan om het door jou gekozen tijdstip te respecteren. Enkel zo kan alles vlot en goed georganiseerd worden.

→ Op de wedstrijddag zelf vindt er geen ticketverkoop plaats. 

Kom op tijd en warm op in de fanzone

Onze fanzone gaat open, op dezelfde locatie als voorheen (zuidwestelijke hoek). Kom op tijd, het zal de moeite zijn. Om vlot in de fanzone te geraken, ga je best langs de scanningszone aan Tribune Zuid (parking Groen).

Het programma:

  • 16.00 - 16.30 uur: fanzone gaat open met DJ
  • 16.30 – 18.00 uur: Plunck (coverband)
  • 18.00 – 18.25 uur: DJ

Parkeren en openbaar vervoer

Terug naar het systeem pre-corona: enkel supporters met de juiste parkingkaart krijgen toegang tot haar/zijn parking. Op alle parkings zal er dus controle zijn.

De bussen van De Lijn rijden deze thuiswedstrijd nog niet.

Eten, drinken, Themacafé en fanshop

In het stadion zullen alle food- en drankstanden open zijn. Net zoals tijdens de vorige wedstrijden, is consumeren van drank in de galarijen niet toegelaten. Haal dus je drank en/of eten af en neem je plaats weer in, in de tribunes.

Betalen in ons stadion is vanaf dit seizoen makkelijk, snel én hygiënisch: overal met je Club Card, of andere contactloze mogelijkheden. Je hebt in KRC Genk dus geen cash geld meer nodigMeer weten

Heb jij nog een blauwe kaart? Breng deze dan zeker mee tijdens RSC Anderlecht. Iedere supporter kan met haar of zijn blauwe kaart naar een oplaadpunt gaan, om de waarde van een gratis basisconsumptie op te laden.

Het Themacafé en de fanshop zijn open, maar enkel bereikbaar voor supporters met Covid Safe Ticket.

Update de KRC Genk app

Onze applicatie, de KRC Genk app, heeft een nieuwe functionaliteit, meer bepaald de near-live clips. Dat zijn korte videoclips van alle doelpunten in onze thuis- en uitwedstrijden. Dit wordt exclusief aangeboden voor onze abonnees. Meer weten?

Op 29 augustus leggen we de lat dus nóg wat hoger. Voor al onze supporters. Forza Racing!

Handige links