Hoog tijd om je plaats weer in te nemen

01-06-2021

Opnieuw bekerwinnaar. Herfstkampioen en vice-kampioen in de Jupiler Pro League. De topschutter van de competitie, de clubrecordhouder en Profvoetballer van het Jaar in de spits. Een ticket naar de voorrondes van de Champions League. Wat een seizoen!

We kijken ernaar uit om iedereen opnieuw te mogen verwelkomen in Luminus Arena. Hier, in Genk, waar je thuishoort. Om jullie terug aan onze zijde te hebben in onze sportieve strijd. Het is dan ook hoog tijd om je plaats als supporter weer in te nemen en jouw abonnement te vernieuwen. 

Het is vanaf nu mogelijk om je abonnementen te verlengen voor het komende seizoen. De voorrangsperiode op jouw huidige plaats(en) loopt tot en met 27 juni om 22.00 uur. Heb je tegen dan niet verlengd, dan komen jouw plaatsen terug vrij.

We hanteren voor het seizoen 2021-2022 dezelfde basistarieven als voor het seizoen 2019-2020. Onze huidige abonnees hebben nog recht op de 6 gemiste wedstrijden van het seizoen 2019-2020. Daarom geniet je, bij een verlenging voor 27 juni om 22.00 uur, van een voordeeltarief aan 70% van het basistarief. Je betaalt dus slechts voor 14 van de 20 thuiswedstrijden.

Dus, waar wacht je nog op?

Verleng nu jouw abonnement

Kom je liever langs in de ticketshop? Vanaf woensdag 9 juni om 10.00 uur kan je ook terecht in onze ticketshop om je abonnement te verlengen, volgens een strikt COVID-protocol. Lees de informatie over de verkoop in onze ticketshop.

Nog geen abonnee? Dat wordt dan hoog tijd! Er zijn nog vrije plaatsen beschikbaar. Kijk snel en in real-time welke plaatsen nog beschikbaar zijn in ons stadion. Tip: wees snel, want de vrije plaatsen zijn (zeer) beperkt. Vanaf 1 juli komen er mogelijks extra plaatsen vrij om in te nemen. Heb je nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen.

Ouder Recenter